marți, 13 noiembrie 2012

Idioții din Primăria Târgu-Mureș care se laudă că trimit câini în Germania tolerează parcări și câine în spațiul centralei termice! În contul unui șef de asociație de proprietari!


Idioții din Primăria Târgu-Mureș care se laudă că trimit câini în Germania tolerează parcări și câine în spațiul centralei termice! În contul unui șef de asociație de proprietari!


Dacă suntem obișnuiți ca păcălicii din primăria Târgu-Mureș să se laude cu faptele lor legate de prinderea câinilor, să vedem cât de repede sar să scape cartierul de un câine pe care un șmecher îl crește pe spațiul centralei termice! Insul, care e și șef de asociație de proprietari, adică în slujba cetățenilor, cică, dar cu autorizație  la păcălicii din primărie, și-a tras teren la discreție în interiorul centralei termice de pe strada Coșbuc! Insul și-a tras locuri de parcare pentru camion și mașină și o cușcă, ca să îi păzească câinele mașinile și își pune lacăt pe domeniul care aparține Energomurului! Să vedem cât de repede bandiții din primărie vor veni cu hingheri sau aici ăia nu acționează, mai ales dacă șefii de asociație sunt servitorii care trebuie să îi adune găștii afaceriștilor PDL semnături pentru parcări de 800 de euro bucata loc de parcare sau care trebuie să plaseze cele 10 legitimații la FCM. Pentru astea gangsterii din primărie le dau voie indivizilor să folosească sute de metri pătrați la discreție? Rușine, leprelor! Vom reveni cu alte dovezi ale nesimțirii găinarilor din primărie, cei care, întrebați dacă individul are autorizație pentru grădină sub geam de 50 mp și dacă plătește chirie pentru ocuparea în interesul propriu al domeniului public au răspuns că insul are flori care înfrumusețează cartierul, așa cum se poate citi pe acest blog! Ăștia sunt gangsterii care vă iau chirii pentru ocuparea de domeniu public pentru garaje, dar care acoperă inșii care au de dat raportul și de strâns semnături pentru afacerile primăriei lui Florea pe firme pedeliste și ale altor abonați la fel de nesimțiți la pus mâna pe banul public.  Pe vot etnic, dar cu banul luat de la toți și rumânii să se ajute între ei cu afaceri, asta e politica șmecherașilor numiți greșit…edili!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.