vineri, 23 noiembrie 2012

Lovitură de teatru de la Universitatea Craiova: Mircea Sandu e ales ilegal! Dreptate pentru Craiova și mafioții care au distrus clubul să ajungă sau să se reîntoarcă la pușcărie!



Lovitură de teatru de la Universitatea Craiova: Mircea Sandu e ales ilegal! Dreptate pentru Craiova și mafioții care au distrus clubul să ajungă sau să se reîntoarcă la pușcărie!
Doar în România, un comitet alcătuit din 10 inși, așa-zis de onoare, avea în componență doi foști pușcăriași (Țerbea și Dragomir, primul întreținut de amicul lui Florea, care i-a nășit afacerea de 850.000 de euro din banii proștilor de târgumureșeni cadou pe futsalul fostului pușcăriaș!). Doar în România bandiții au desființat Craiova, între care șmecheri care vroiau să pună mâna pe fotbaliști (FCM-pentru Subotici, Țerbea dând raportul întreținutului pe bani publici Maior, cu FCM pe familionul lui!), iar alți bandiți vroiau locuri de divizie. Doar în România porcii din federație, via Duru, acceptă ca jigodiile de la PDL Mureș să-și cumpere loc de divizie prin primar PDL de Sânnicolau Mare și aceleași jigodii inventează, pentru a pune mâna pe banii de televiziune, că FCM continuă secția de fotbal a clubului care și-a vândut locul! Doar în România echipele pe bani publici, gen U.Cluj, FCM Târgu-Mureș , Petrolul nu sunt controlate de organe și bandiții banilor publici plătesc până și facultatea idioților de fotbaliști! Mai contează că în asemenea țară guvernată de mafia fotbalului un președinte e ilegal?! La pușcărie cu bandiții și cu mafia portocalie care fură de rupe din banii publici pe analfabeții și ratații din partid !
GSP.RO dixit!
Tribunalul Bucureşti va judeca mîine acţiunea introdusă de Fotbal Club U Craiova în urmă cu aproximativ un an, prin care s-a cerut de către Universitatea constatarea faptului că Sandu Mircea nu a fost ales în mod legal şi că nu are mandat ca preşedinte FRF.

Potrivit editie.ro, "această acţiune a pornit în urma sesizării faptului că la Adunările Generale din anii 2005 şi 2010, organizate de FRF pentru alegerea preşedintelui şi a celorlalte organe de conducere, au votat persoane care nu au calitatea de asociaţi ai FRF şi care nu aveau dreptul să voteze".

Astfel, Mircea Sandu şi-ar fi exercitat ilegal atribuţiunile de preşedinte FRF.

ANST a comunicat instanţei de fond un document prin care această instituţie certifică faptul că, în evidenţa sa, vechile cluburi, respectiv CS FC DINAMO BUCUREŞTI, AFC STEAUA BUCUREŞTI, AFC RAPID BUCUREŞTI, AFC NAŢIONAL 2000 BUCUREŞTI, FC CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ, CF OŢELUL GALAŢI, ASOCIAŢIA NEPATRIMONIALĂ FC BRAŞOV, FC ARGEŞ, FC PETROLUL PLOIEŞTI, ASFC SPORTUL STUDENŢESC, CSP UM TIMIŞOARA, CF GLORIA 1922 BISTRIŢA, CS FC FARUL CONSTANŢA sînt active şi că noile entităţi sportive, societăţi comerciale înfiinţate de patroni ulterior, gen SC DINAMO 1948 SA, SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA, SC FOTBAL CLUB RAPID SA etc., nu aveau dreptul să participe sau să voteze în cadrul Adunărilor Generale ale FRF / LPF.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.