joi, 15 noiembrie 2012

Imbecilii controlați de Dorin Florea recidivează. Reclamă la candidații PDL pe siteul instituției pe bani publici! Rușine, jeguri portocalii!



Imbecilii controlați de Dorin Florea recidivează. Reclamă la candidații PDL pe siteul instituției pe bani publici! Rușine, jeguri portocalii!
Porcii care publică, pupincurist, orice rahat de promovare pentru Maior - campania pentru albirea ăstuia, pentru a-l pune din nou, chiar și ilegal, viceprimar - recidivează în campanie electorală. Porcilor nu le mai ajung rahaturile de siteuri de partid, de pe care copiază și postează pe târgumureș.ro, ei anunțând și ce fac candidații PDL, ziși și ARD! Rușine, jegoși pe bani publici! Târgumureșeni cât mai acceptați să vă ia la miștocăreală bandiții? DNA, încă nu ai un răspuns la potlogăriile pe bani publici din campanie lui Florea, în special cea cu vandalii și securiștii expirați?! Iar SRI Mureș, încă taci din calcule etnice, să nu dezvălui porcăriile de campanie?!

Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, şi consilierul Claudiu Maior s-au aflat joi, 15 noiembrie 2012, în mijlocul pensionarilor târgumureşeni membri ai filialei Mureş a Uniunii Generale a Pensionarilor. Întâlnirea a fost prilejuită de organizarea obişnuitei „zile de club”, la Casa de oaspeţi a Primăriei, din incinta Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul”.

    O întâlnire desfăşurată, ca de obicei, sub semnul preţuirii reciproce şi al bunei dispoziţii. Participanţii i-au urat primarului Dorin Florea multă sănătate şi împliniri iar edilul-şef, la rândul său, i-a asigurat de întreaga sa consideraţie, urându-le să rămână mereu… tineri şi frumoşi. La întâlnire au fost prezenţi şi Ioana Roman, Marius Paşcan şi Doru Oprişcan, candidaţi ARD pentru Parlamentul României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.