joi, 15 noiembrie 2012

Dreptate pentru Craiova! Vinovații să facă pușcărie, mai ales că unii au și experiența la mititica! Morala, te pui cu Mititelu, ajungi la ….mititica!



Dreptate pentru Craiova! Vinovații să facă pușcărie, mai ales că unii au și experiența la mititica! Morala, te pui cu Mititelu, ajungi la ….mititica!

Prosport.ro dixit:
Universitatea Craiova a reuşit să anuleze şi ultimul act efectuat de către Federaţia Română de Fotbal împotriva clubului, respectiv hotărârea Adunării Generale a FRF din 14 mai 2012, prin care s-a validat decizia de excludere provizorie luată de Comitetul Executiv în 20 iulie 2011! Sentinţa, care este una executorie, de drept si produce efecte din 14 noiembrie 2012, conform ediţie.ro

  Pe 25 iunie 2012, aceeaşi instanţă a Curţii de Apel Bucureşti, a anulat şi suspendat decizia de excludere provizorie dictată de Comitetul Executiv al FRF, sentinţa fiind supusă recursului la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Astfel, în acest moment, FC Universitatea Craiova este membru asociat fondator al Federaţiei Române de Fotbal, cu drepturi depline, susţine sursa de mai sus.
Iar pentru Mititelu, dacă vrea să îi înfunde și mai tare pe unii dintre cei care au votat inițial pentru distrugerea Craiovei, niște subiecte are pot fi letale pentru șmecheri: 1.Verificarea afacerilor lui Țerbea pe Salubriserv.2) Verificarea afacerilor lui Țerbea cu scaune închiriate la amicul brașovean, primar Florea (afacere 2500 de scaune, cu 4 euro chiria). 3) Afacerea cu mașini ridicate. 4) Afacerea 850.000 de euro pe futsal prin aranjamentul semnat de Florea. 5) Afacerea Subotici, cel care trebuia să ajungă la FCM-ul lui Maior, probele fiind prin interceptările obținute. 6) Afacerea Siletina pentru Maior. 7) Afacerile sponsorizare pentru FCM-ul familionului Maior. 8) Afacerea instalație de nocturnă din banii prostovanilor de târgumureșeni pentru afacerile neamului Maior, de 200.000 de euro! 9)Afacerea transporturi terestre ocazionale de multe sute de mii de euro pentru Siletina cu care Maior a intrat ilegal viceprimar. Doi dintre inșii care au avut interese în afacerea dezafiliere Craiova pot fi verificați și turnați la DNA. Mititelu, mai ia la puricat și alți foști pușcăriași, pe lângă Țerbea această calitatea având-o Mitică Dragomir! Și în plus verifică, domnule Mititelu, cum bandiții de la PDL Mureș și-au tras echipă în campania electorală a lui Florea de la primar PDL de Sânnicolau Mare, cum au inventat ăștia că sunt continuatori ai secției de fotbal(verificați dacă bandiții de la PDL nu aveau licența pe două cluburi!), pentru a nu sta 3 ani în divizia secundă și unde a făcut praf familionul lui Maior cele două milioane de euro din drepturi de transmisie TV!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.