duminică, 18 noiembrie 2012

În timp ce bucureștenii plătesc până la 2,5 lei pe oră de parcare subterană, bandiții din Târgu-Mureș le iau fraierilor 3 lei per oră de parcare pe marginea străzii!



În timp ce bucureștenii plătesc până la 2,5 lei pe oră de parcare subterană, bandiții din Târgu-Mureș le iau fraierilor 3 lei per oră de parcare pe marginea străzii!
Până când neterminații din DNA îl vor vizita pe Florea și pe gașca lui din primărie pentru verificarea afacerilor cu bani publici, cum e și aceasta care urmează, parcare pe marginea străzii, cu 2-3 lei per oră (și târgumureșenii se plâng de prețul apei, sic!), atragem atenția târgumureșenilor că borfașii din primărie și consiliul local au pus la cale o mega-golănie. Dacă la București, într-o parcare subterană amenajată special se percepe taxă de maximum 2,5 lei per oră, cum le permiți, tu, ardelean mândru și drept, javrelor pe bani publici, să fure și 3 lei pe așa-zisa parcare trasă cu creta pe marginea drumului sau pe trotuar? Afacerea este a bandiților din primărie și consiliul local cu dedicata firmă Tracia Trade! Cine are curaj să intre în cuibul de viespi și să ancheteze și afacerea aceasta?! Pentru târgumureșenii mândri de hoții români sau care se dau români care îi conduc o altă informație: un singur loc de parcare aranjat de bandiții sus-numiți vă costă bugetul… 800 de euro! Bandiții din primărie și consiliul local vă iau o chirie de 200 de lei,  așa-zisa parcare Senin, 4 stâlpi, o copertină și pișcot de la Valpet sau de la alt abonat al lui Florea, nu se amortizează nici în 19 ani, timp suficient ca afacerea să fie de mult oale și ulcele! Numărați câte așa-zise locuri de parcare au făcut porcii pe bani publici, verificați licitațiile de sute de mii de euro și încredințările directe pe Senin și vedeți cam câți bani ai dumneavoastră sunt făcuți praf de bandiții de partid, care se mai și laudă pe goarna porcilor care îi fac reclamă lui Maior, cu speranța că îl vor mai pune o dată ilegal viceprimar, așa cum au făcut-o javrele de la partidul…democrat. Va să zică, ca să ne întoarcem la subiect, dai 3 lei ca să parchezi pe marginea străzii sau dai 2 la București (capitală, nu oraș amărât, care votează orice hoțoman român doar să nu iasă vreun maghiar), ca să parchezi ca într-o țară civilizată. Suntem curioși câți bani iau bandiții din primărie și consiliul local, având în vedere că firma întreținută de ăștia are investiții zero, 90 la sută din venituri sau așa cum se spune vreo 10 la sută, să rămână la afaceristul dedicat?
P.S. Pentru marii români, foștii comuniștii și sereiștii care se agită în campanie, verificați sutele de mii de euro dați din bani publici pe indicatoare rutiere. Trepădușii ăștia pun din bani publici până și indicatoarele care ar trebui să le monteze firma câștigătoare, dacă asta ar fi vreo firmă normală și nu una care să stoarcă milioanele de la euro de la șmecherașul șef. Atenție se ridică, se blochează, Sunați la dispecerat sunt indicatoare care trebui plătite de borfașii care se ocupă cu încasarea staționării, nu din bani publici! DNA, Curtea de conturi, ce părere aveți?! Afaceri dedicate pe Kiss Unicum.


Sursa: Financiarul

Parcarea subterană de la Universitate, cu o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme şi 21 de locuri speciale pentru motociclete, va fi deschisă joi, iar preţul mediu pe oră va fi în jur de 0,38 euro.

Parcarea de la Universitate are trei niveluri şi o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme şi 21 de locuri speciale pentru motociclete. Aceasta are o intrare din strada Academiei, o ieşire lângă Muzeul de Istorie şi încă o intrare "interschimbabilă" în dreptul străzii Toma Caragiu, acolo unde va fi amplasat şi liftul pentru şoferii care parchează.

Primarul general, Sorin Oprescu, va participa joi, începând cu ora 11.00, la deschiderea parcării subterane de la Universitate, prima parcare construită în parteneriat public-privat din România.

Primarul Sorin Oprescu spunea, în noiembrie 2011, că preţul mediu pe oră ar urma să fie în jur de 0,38 euro. "Aici, preţul este modic pentru o oră", a spunea atunci edilul general.

Acesta afirma că lucrările au costat 12 milioane de euro, investiţia fiind realizată în parteneriat public-privat.

Sorin Oprescu declara, înainte de alegerile locale din iunie anul acesta, că în programele pe care vrea să le iniţieze în al doilea mandat, pentru dezvoltarea Bucureştiului, intră şi construcţia unor noi parcări subterane, indicând parcajele din Piaţa Valter Mărăcineanu, din Piaţa Edgar Quinet şi de la Spitalul Colţea.

Oprescu preciza că parcarea subterană din Piaţa Valter Mărăcineanu va avea 242 de locuri, termenul de finalizare fiind estimat pentru primul semestru din 2015, parcarea din Piaţa Edgar Quinet va avea 380 de locuri, termenul fiind semestrul al doilea din 2013, iar parcarea subterană de la Colţea va avea 420 de locuri, termenul fiind semestrul al doilea din 2015.



Primaria Capitalei a inaugurat, joi, parcarea subterana de la Piata Universitatii, la aproape doi ani de la inceperea lucrarilor. Aceasta are 3 niveluri in subteran, 425 de locuri pentru masini, 21 de locuri pentru motociclete si a fost realizata in parteneriat public-privat, fiind prima parcare subterana din Bucuresti realizata in aceasta maniera. Accesul in parcare este permis 24 de ore din 24, iar taxa de intrare este de 2,5 lei/ora. In primele doua saptamani accesul in parcare se va face gratuit. Bucurestenii nu vor mai avea voie sa isi lase masinile pe strazile din jurul parcarii subterane, locurile de parcare de la suprafata fiind desfiintate. Masinile parcate ilegal vor fi ridicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.