vineri, 30 noiembrie 2012

Javrele de la PDL au sfântul lor vot, pentru alții e Sfântul Andrei



Javrele de la PDL au sfântul lor vot, pentru alții e Sfântul Andrei
Bugetarii stau acasă, din calculele electorale ale borfașilor de aleși. Desigur, pentru prostime 30 noiembrie e Sfântul Andrei, pentru pedeliști, care au inițiat proiectul, e ziua Sfântului PDL, în care au pus laba pe România și ziua în care tartorele a trecut de primul tur.  Proiectul de lege initiat de PDL si agreat de toate grupurile parlamentare a fost adoptat cu 236 de voturi "pentru", două "împotrivă" și 10 abțineri. Dacă vorbim de religie și politică este suficient să mai amintim blasfemia cu Tatăl nostru care ești în PDL, marca fiicele actorului Nicu Mihoc de la Târgu-Mureș și găinăria unor fețe bisericești fără respect pentru fraierii care le plătesc salariile, care la Târgu-Mureș, locul în care se votează etnic și acolo unde sereiști au interese să rămână treaba tot așa,  trag pentru PDL-iști ca niște bugetari cu interese PDL ce sunt: "Pentru toți, drumurile, parcurile, școlile, grădinițele, Weekend, Platoul Cornești , s-au contruit pentru toți și de aceea îl dorim în frunte pentru a ne ține uniți. E de prisos să îi spunem că îl iubim dacă nu mergem să punem votul pe el și pe Marius Pașcan și pe echipa care îi însoțește. Acesta este mesajul nostru. Nu vă îndemn eu, vă spun ceea ce voi face eu. Îl voi alege nu pentru că vă place dumneavoastră, ci pentru că îî place lui Dumnezeu de ei. Oameni cu frică de Dumnezeu și cu rușine de oameni", a spus protopopul în fața târgumureșenilor adunați în parcul Diamant din cartierul Tudor. Șincan a fost prezent și la lansarea candidaților ApMS, unde a spus  „să facem voia Domnului, să-l votăm pe Dorin Florea”.(Sursa: City News).

Un candidat PD-L şi-a folosit proprii copii în campania electorală pentru parlamentare. Fiicele candidatului PDL la Camera Deputatilor în colegiul 1 din Târgu Mureş, actorul Nicu Mihoc, au făcut apel la divinitate într-o manieră mai puţin obişnuită.
Ele au adaptat textul rugăciunii ?Tatăl Nostru?, forma acestei inedite metode de promovare electorală fiind publicată în ziarul de campanie al părintelui lor.
"Tatăl nostru care eşti în PD-L / Sfinţească-se candidatura ta / Vie deputăţia ta / Facă-se voia noastră / Precum în politicianism să nu fie / Şi să nu faci pe pământ / Pâinea noastră cea de toate zilele / Dă-ne-o nouă astăzi / Căci îi vom ierta şi noi păcatele tale / Precum ne vei răsplăti şi tu pe noi..." este textul semnat de Silvana şi Mădălina Mihoc.
Potrivit lui Nicu Mihoc, idea a aparţinut fiicei sale mai mari, de 18 ani, care va vota pentru prima dată. ?Le-am zis să scrie un material despre mine... şi Mădălina a zis ce să scriu, că eşti cel mai bun tată. Şi a găsit ceva care să ne distreze. Ambele fete sunt credincioase", a declarat Mihoc.
Candidatul a mers mai departe cu trăznăile, anunţându-şi în aceeaşi revistă electorală intenţia de a-şi face un avion pentru a zbura să-l vadă pe Dumnezeu. În acelaşi ziar electoral, actorul se bucură de aprecierea colegilor săi de breaslă Marcel Iureş şi regizorul Nae Caranfil, care îl consideră "o specie rară".
Sursa: Antena3
rohttp://www.antena3.ro/politica/rugaciune-electorala-tatal-nostru-care-esti-in-pd-l-sfinteasca-se-candidatura-ta-58023.html#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.