marți, 27 noiembrie 2012

Presa vorbită s-a... vorbit ca să desființeze Piața Dacia. Desigur, o altă manipulare a borfașilor prin primăria Târgu-Mureș



Presa vorbită s-a... vorbit ca să desființeze Piața Dacia. Desigur, o altă manipulare a borfașilor prin primăria Târgu-Mureș
Dacă șmecherașii de sub comanda lui Florea posteză orice rahat pe siteul pe bani publici, pe motiv că știu ei pe alții care colportezază că se desființeză Piața Dacia, să vă arătăm că tipii sunt obsedați de mult și merg de mult cu teoria că unii răi vorbesc de rău piața și numai ei știu ce vandali/bandiți/mafioți fac asta! Citiți text identic semnat de amicul lui Florea, Filimon, respectiv nesemnat, unul pe siteul piete-tgmures.ro, altul pe tîrgumureș,ro, în care indivizii pomenesc de presa....vorbită care manipulează opinia publică! Au ajuns ăia care postează cu vandalii imaginari și cu atacuri la adresa candidaților UDMR, PSD și PNL, să vorbească de manipulare! Pentru cei care cred vreo secundă că gașca lui Florea ar renunța la piețele în care pompează banii publici și pe firme abonate (atenție. Obsedații de Băsescu  au pus în piața din 22 Decembrie acoperișuri albastre-portocalii!), stați liniștiți, vaca de muls va da lapte numai pentru șmecherașii cu firme de la PDL și pentru gașca din preajma celor de la PDL Mureș! Ca evoluție a manipulării bandiților pe bani publici, se pornește în septembrie de la presa vorbită care are informații cu potențial de manipulare, ca să termine apoteotic șmecherașii cu afaceri PDL pe dezinformare...crasă! Proști sunt cei care îi mai bagă în seamă pe bandiții cu manipularea pe bani publici, care fac orice găinărie pe firme de partid, desigur pentru binele târgumureșenilor care votează etnic și proști sunt cei care le mai preiau mizeriile de manipulări în campania electorală, menite doar să dea în PNL, PSD, PC, UDMR și așa mai departe, ca purii copii de mingi ai lui Florea să pară niște incoruptibili și democrați până în măduvă și dincolo de ea.

DEZMINȚIRE PRINVIND DESFIINȚAREA PIEȚEI DACIA DIN CARTIERUL TUDOR

Având în vedere informațiile apărute în presa vorbită în decursul ultimelor zile cu privire la intenția de vânzare a Pieței Dacia, cu potențial de manipulare a opinie publice, dorim să subliniem faptul că aceste zvonuri sunt nefondate și în mod categoric dezmințim existența vreunui demers cu privire la desființarea acestei piețe. Mai mult, pe această cale anunțăm tîrgumureșenii că societatea noastră, ADMINISTRATOR IMOBILE ȘI PIEȚE SRL, va demara în această toamnă lucrări de modernizare si amenajare în această locație pentru a asigura utilizatorilor pieței dezvoltarea unui comerț civilizat desfășurat în condiții optime de funcționare. Față de acest aspect rugăm atât comercianții cât și cumpărătorii să manifeste bună înțelegere și cooperare!

Cu respect, Director, ec. Filimon Vasile 6 septembrie




DEZMINȚIRE PRINVIND DESFIINȚAREA PIEȚEI DACIA DIN CARTIERUL TUDOR
Luni, 17 Septembrie 2012 07:05 | Imprimare | Email

 Având în vedere informațiile apărute în presa vorbită în decursul ultimelor zile cu privire la intenția de vânzare a Pieței Dacia, cu potențial de manipulare a opinie publice, dorim să subliniem faptul că aceste zvonuri sunt nefondate și în mod categoric dezmințim existența vreunui demers cu privire la desființarea acestei piețe.

Mai mult, pe această cale anunțăm tîrgumureșenii că societatea noastră, ADMINISTRATOR IMOBILE ȘI PIEȚE SRL, va demara în această toamnă lucrări de modernizare si amenajare în această locație pentru a asigura utilizatorilor pieței dezvoltarea unui comerț civilizat desfășurat în condiții optime de funcționare. Față de acest aspect rugăm atât comercianții cât și cumpărătorii să manifeste bună înțelegere și cooperare!
Citiți acum articol postat de bandiți astăzi pe siteul municipalității, cel cu propagandă pentru Florea, Maior, cu atacuri rasiste de la p.locali și cu manipulări de idioți cu pretenți de securiști care visează vandalii care atacă orașul în campania electorală a lui Florea. Când rămân în criză de idei șmecherii scot la iveală drobul de sare imaginar numit vânzare/desființare piață!
Constatăm, cu regret, că unii politicieni, epuizându-şi, probabil, întregul „arsenal” de campanie, trec la dezinformarea crasă a locuitorilor din cartiere, în scopul de a crea derută, nelinişte şi confuzie.

Cu un zel demn de cauze mai nobile, „răspândacii de serviciu” vehiculează zvonul conform căruia Piaţa agroalimentară „Dacia” din cartierul Tudor este pe cale de a fi desfiinţată, fapt ce ar aduce serioase deservicii locuitorilor din zonă.

Spre corecta dumneavoastră informare, precizăm că, departe de a fi desfiinţată, piaţa va căpăta o faţă nouă, prin ample lucrări de modernizare şi reabilitare, astfel încât să fie adusă cel puţin la nivelul Pieţei „Cuza Vodă”, din zona centrală a municipiului.

Reafirmăm, pe această cale, că Primăria Tîrgu-Mureş depune eforturile necesare pentru modernizarea tuturor pieţelor din municipiu, astfel încât comerţul în aceste centre să se desfăşoare în spaţii moderne, asigurând atât producătorilor cât şi cumpărătorilor condiţii civilizate pentru desfăşurarea, la standarde superioare, a activităţilor specifice acestor sectoare comerciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.