miercuri, 14 noiembrie 2012

Prejudiciu de 11 milioane de euro pentru U.Cluj. DIICOT dixit!



Prejudiciu de 11 milioane de euro pentru U.Cluj. DIICOT dixit!
Mafia din fotbal poate își află în curând sfârșitul, de la bandiții foști pușcăriași care au dezafiliat echipe, au votat pentru interese de club și să fure jucători, au vândut jucători la valoare declarată alta sau au furat ca porcii banii publici pe cluburi PDL!
Până când DIICOT ajunge la FCM Târgu-Mureș, clubul familionul Maior și pe banii târgumureșenilor (este suficient doar să amintim cei 200.000 de euro luați de bandiți din banul public pentru a-i cumpăra lui FCM instalație de nocturnă teren de antrenament!), club implicat și în scandalul Mită în elicopter care i-ar putea aduce lui Țerbea  alt stagiu la pușcărie. Ce spune știrea din Gsp.ro: Clubul pe bani publici, în care bandiții lui Boc au pompat milioane de euro din banii fraierilor de clujeni a cedat la Petrolul fotbaliști, prejudiciul fiind de doar 11 milioane de euro! Desigur, Petrolul este o altă echipă cu jegul portocaliu, care mici măcar nu plătea chirie pe stadionul din banii publici! Haideți cu cătușele pentru bandiții PDL din fotbal și verificați și cum a obținut FCM Târgu-Mureș loc, echipă nășită în campania electorală a lui Florea, din disperarea javrelor PDL Mureș în campania lui Florea, cea care, după exact 4 ani, a născut atacul imaginar al vandalilor din minți tulburi de securiști ratați și pe bani publici, verificabil pe licitatiapublica.ro (atenție Curtea de conturi, că bandiții mai fac și morală pentru alții care nu au cheltuit banii publici ca pramatiile PDL!) și cum au inventat o continuare a secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare pentru a nu sta termenul legal de 3 ani în divizia a doua, ca orice club care își cumpără loc! Sau e mafia prea mare, domnul semnatar Duru?!
În caz că ați uitat găinăria instalație de nocturnă pentru familionul prietenarului Maior, pe care bandiții ăștia vor să îl albească pentru a-l mai pune o dată viceprimar ilegal!
Anunt de participare numarul 120124/28.04.2011



Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primirii de notificari privind evenimentele acestei proceduri de achizitie publica.



Detalii procedura



Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011



Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures



Stare procedura: In desfasurare



Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA



I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro















I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)



Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)







- Servicii generale ale administratiilor publice



Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI



II.1) Descriere



II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta



Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures



II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare



Cumparare



Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures  – ceea ce apare ca fiind sediul INSTA GRUP,



Citeste mai mult: Cât costă nocturna, pentru meciurile FCM Târgu-Mureş – echipa inventată în campanie electorală? 200.000 de euro din bani publici sau 600.000 de euro din aşa-zise sponsorizări?!

Citeste mai mult: FCM -Echipa inventată în campania electorală pentru Florea ajunge în divizia a doua tot în campania electorală ! Noroc că la matineu nu vor consuma curentul electric pe instalația de 200.000 de euro, cumpărată din bani publici, prin mila amicului Florea



Sursa: gsp.ro
"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus începerea urmăririi penale „in rem”, sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de iniţiere/constituire a unui grup infracţional organizat şi delapidare cu consecinţe deosebit de grave.

În perioada mai – septembrie 2012, persoane din cadrul SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA au acţionat în scopul obţinerii unor beneficii financiare substanţiale prin transferarea, cu titlu gratuit, a  unui număr de 15 jucători de fotbal către SC Fotbal Club Petrolul SA.

Transferul cu titlu gratuit a unor jucători cotaţi pe piaţă cu o valoare ridicată, estimata la aproximativ 11.000.000 Euro şi care au generat cheltuieli încă de la momentul achiziţiei, în contextul unei  situaţii financiare deficitare a clubului, este de natură să genereze suspiciuni cu privire la realitatea contractelor de transfer încheiate"



Procurorii DIICOT fac percheziţii la U Cluj şi Petrolul Ploieşti, în legătură cu transferurile cu titlu gratuit ale unor jucători de fotbal, în condiţiile în care clubul clujean era într-o situaţie financiară precară, prejudiciul fiind estimat la 11 milioane de euro.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj a obţinut autorizaţie de percheziţie de la instanţa clujeană într-un caz în care s-a început urmărirea penală pentru constituire de grup infracţional organizat şi delapidare cu consecinţe deosebit de grave, referitor la transferarea cu titlu gratuit a mai multor fotbalişti între cluburile U Cluj şi Petrolul Ploieşti.

Potrivit DIICOT, prejudiciul stabilit în acest caz a fost estimat la 11 milioane de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.