joi, 29 noiembrie 2012

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se fac că nu văd Zona de aprovizionare a șefului de asociație Cucuiet! Despre autorizații, impozite, chirii, ați auzit?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se fac că nu văd Zona de aprovizionare a șefului de asociație Cucuiet! Despre autorizații, impozite, chirii, ați auzit?!
De la niște angajați pe bani publici ne așteptăm ca să-și facă datoria, chiar dacă ar fi în joc rahaturi de partid și de interese ale bandiților din primăria Târgu-Mureș! Scriam și zilele trecute că bandiții se fac că nu văd cum un șef de asociație de proprietari, Cucuiet Ioan, își trage spre folosință proprie curte de sute de metri pătrați aparținând Energomur! Individul pune lacăt, își parchează mașina proprie și duba de serviciu și își aduce și câinele ca să îi păzească mașinile ! Ultima ispravă a individului a fost să mascheze porțile, pentru ca prostimea să nu vadă ce învârte el acolo și să posteze un anunț: Atenție, zonă de...aprovizionare! Atenție, bandiți din primărie, până la sesizările oficiale, poate le spuneți proștilor care îl plătesc pe individ unde sunt autorizațiile pentru ca individul să folosească după bunul plac sutele de metri pătrați de teren, unde sunt plățile impozitelor sau oricine poate pune mâna pe orice, caz în care vrem și noi să se împropietărim pe trotuare și pe strada făcută de comuniști. Dacă borfașii acoperă pe cineva, să o facă pentru toți, nu? Vorbim de un individ care se apucase să taie gardul viu și copacii pentru că l-a rugat nu știu ce prostovan, Claudiu sau ala ceva, din primărie, fapt ce a necesitat intervenția poliției comunitare, care a dat verdictul: nu e ilegal, pentru că ăia de la primărie au un plan secret care vă va fi prezentat și dumneavoastră! Am făcut sesizare la primărie și serviciul specializat a răspuns: nu a eliberat autorizație pentru tăiere gard viu și copaci nimănui, pe strada Coșbuc. La o altă sesizare, privind legitimitatea folosirii a vreo 40 mp din terenul public în spatele apartamentului lui Cucuiet, de către individ, bandiții din primărie au dat-o în bară, făcând pe proștii la autorizație și plata impozitelor și au concluzionat: Proprietarul are flori frumoase pe teren, care înfrumusețează cartierul! Așadar, javrele din primărie nu sunt la prima acoperire a individului, ceea ce impune și trimiterea de către proprietarii de locuințe a sesizărilor pentru lămurirea faptelor. Dacă bandiții din primărie îl acoperă pe ăsta în virtutea parcărilor pe care trebuia ăsta să le motiveze adunând semnături (atenție, șmecherii nu au întrebat pe toată lumea și au încercat în privat să ofere locuri de parcare!), făcându-le bandiților sensuri unice pentru viitoarele afaceri pe Valpet-Astor, Kiss Unicum, Senin, dacă bandiții din primărie îi dau 10 abonamente ca să le plaseze, decontate de prostime din banii publici, dacă bandiții îi cheamă pe șefii de asociație la revelioane ale slugilor și să joace fotbal cu viceprimarul dovedit ilegal sigur oamenii nu vor accepta găinăria și vor spune: Exit, vrem alt șef de asociație! Chiar dacă bandiții din primărie vor trage pentru omul lor!
Dovezi aici, probele video mai târziu:
În baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, publicată în Monitorul Oficial nr. 663/23 octombrie 2001, vă rugăm să ne comunicaţi dispoziţiile legale conform cărora s-a efectuat defrişarea spaţiului verde situat lângă blocul din strada George Coşbuc, bl. 6, efectuată de o persoană fizică neautorizată. Am dori să putem consulta proiectul în baza cărora s-a realizat această operaţiune, întrucât locuitorilor din zonă nu li s-a prezentat nici un act, iar persoana în cauză nu avea nici o calitate în a tăia gardul viu şi copaci vechi de zeci de ani, pe o suprafaţă de aproximativ 20  metri pătraţi.



Adresa nr. 9530 din 15.09 2011

Referitor la sesizarea privind desfiinţarea gardului viu şi tăierea unui arbore din spaţiul verde ce aparţine blocului 6 din strada George Coşbuc vă comunicăm următoarele: Biroul de amenajare peisagistică şi control spaţii verzi nu a primit nici o solicitare în acest sens motiv pentru care nu am eliberat autorizaţie de defrişsare gard viu şi tăiere arbore. De restul problemeleor sesizate se ocupă alte servicii din primărie.



Redactat: ing Savu Florica

Bun, act de vandalism al uneltei primăriei lui Florea, pentru că deși plătiți de fraieri, șefii de asociație sunt uneltele șmecherilor din primărie și ei trag sforile pentru parcări, parcuri, plasat abonamente FCM și așa mai departe, pentru ca gășcarii să aibă motiv să facă afaceri pe firmele lor și pe banii publici! Iar comunitarii, ca subordonați ai lui Florea, nu pot spune nimic, pentru că ar strica apele vreunui prostovan pe bani publici și interese private!



Ce autorizație, ce taxe, alea sunt pentru fraieri?

Iar la solicitarea dacă primăria a eliberat vreo autorizație pentru ocuparea domeniului public(40 mp, cam 3-4 locuri de parcare!) și unde e dovada plătii chiriei pe 7 ani, gașca lui Florea răspunde senină:

Referitor la adresa dumneavoastră înregistrată sub nr. 9531/1941/1.09.2011 prin care ne reclamați existența unui teren cu altă destinație folosit de unul din locatarii blocului în care domiciliați (s.n. șef de asociație!), prin prezenta vă aducem la cunoștință faptul că în urma verificărilor făcute la fața locului s-a constat că există un spațiu în care se află plantate diferite specii de flori (trandafiri, narcise și bujori), fapt care predomină în multe din zonele administrate din cartierele de locuințe și oferă un aspect plăcut zonei, cu acest lucru fiind de acord și majoritatea locatarilor blocului de locuințe nr. 6.

Așadar, întrebi bandiții unde e autorizația și unde e dovada plății impozitului și gangsterii răspund că spațiul are flori, deci e în regulă și locatarii sunt de acord! Care locatari, bandiților? De verificat dacă șmecherii de șefi de asociație de proprietari plătesc taxele și impozitele necesare sau în fișa postului intră scutiri, cadouri de abonamente, dacă  fac aranjamentele pentru afacerile pedeliștilor abonați la șeful lor de partid!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.