sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Bandiții din primărie și Consiliul local Târgu-Mureș vor să vândă bunuri din centralele termice dezafectate. După ce s-a furat pe rupte din ele și bandiții au dat spațiile centralelor unor șmecheri ca să își facă parcări de șmecheri sau le-au distrus



Bandiții din primărie și Consiliul local Târgu-Mureș vor să vândă bunuri din centralele termice dezafectate. După ce s-a furat pe rupte din ele și bandiții au dat spațiile centralelor unor șmecheri ca să își facă parcări de șmecheri sau le-au distrus!

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 8.130 din data de 22 noiembrie 2012, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu-Mureş, care va avea loc joi, 29 noiembrie 2012, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea ordine de zi. Din listă am reținut: 15.Proiect de hotărâre  privind aprobarea unor măsuri de valorificare prin vânzare la licitaţie publică a bunurilor mobile din proprietatea municipiului Tîrgu-Mureş, aflate în centralele termice dezafectate. Ce să vezi, după doi ani și jumătate de la data la care pramatiile din primărie și Consiliul local, cu acordul tacit al Energomur și EON(angajați ai statului român sau ai societăților de oraș), după ce unii au furat cam tot ce se putea din centralele închise, după ce bandiții au și început să dărâme unele centrale (50.000 de euro din bani publici afacerea dărâmare centrale Grand), după ce porcii cu afaceri PDL au vândut zeci de mii de centrale, au luat credit de 6 milioane de euro pe oraș, pentru ca bandiții să ofere centrale cumpărate din banii noștri celor care nu și le permiteau, acum s-au trezit, javrele, că au devândut bunuri din centralele dezafectate. Nu cumva astea vor ajunge la gașca împuțiților din PDL, care le vor vinde înapoi lui Florea, dacă tot se poate fura din bunul public și din banii publici?
P.S. Bandiții lui Florea poate arată hotărârea de primar și consiliu prin care un șef de asociație, Cucuiet Ioan, și-a tras proprietate curtea fostei centrale termice de pe Coșbuc, pe care pune lacăt, în care își crește câine, parchează mașină personală și o dubă! Poate aflăm de la bandiții din primărie și unde e autorizația și unde sunt impozitele pe vreo 7 ani pe care urma să le plătească insul pentru că folosește 40 mp din terenul public ca grădină personală! Sau bandiții din primărie consideră asta un fel de o mână spală pe alta după ce șeful de asociație avea 10 abonamente de plasat la FCM și se apucase să taie și gardul viu și copaci, fără autorizație, pentru că îl rugase nu știu ce idiot pe nume Claudiu din primărie?!  Atenție, individul e pe banii proprietarilor de apartamente, numai autorizația o are de la politrucii din primărie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.