marți, 27 noiembrie 2012

Peste 13.000 de semnături pentru Discovery!



Peste 13.000 de semnături pentru Discovery!
Pe http://www.petitieonline.ro/petitie/40340139/semnaturi, cei care vor canal de calitate, cu subiect știință, tehnică, istorie, călătorii și  chiar divertisment pot solicita celor de la RDS-RCS, păstrarea Discovery în grilă! Atenție, Discovery nu e vreun canal jegos de partid inventat de bandiții care vor monopol pe cablu și nici vreun canal marca RDS-RCS cu casete în program (culmea, unele de la Discovery!), fiindcă este adevărată instituție cu calitate garantată și care există doar în România de peste 15 ani!

Capital.ro:
"Acordul de retransmisie dintre Discovery Networks şi RCS&RDS expiră pe 30 noiembrie. Operatorul a făcut deja modificări în grila sa de programe şi este foarte probabil să scoată complet canalele Discovery din toate pachetele sale. În aceste condiţii, poţi pierde Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World şi ID Investigation Discovery.

În ciuda eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negocieri de luni de zile, aceştia au respins toate propunerile noastre. Precizăm că nu am cerut, în niciun moment al negocierilor, creşterea tarifelor pentru distribuţia canalelor noastre.
De mai bine de 15 ani, Discovery le oferă tot ce are mai bun telespectatorilor români, prin programe de calitate şi proiecte locale unice, cum ar fi Şcoala Discovery, primul proiect din România care integrează documentarele în procesul educativ, sau “Poliţişti de elită”, serialul Discovery filmat în România, despre forţele speciale de poliţie" - le transmite Discovery telespectatorilor afectați de de hotărârea RCS&RDS.
Mutarea vine în contextul în care RCS a lansat de curând, două posturi proprii de documentare, Digi Life și Digi World.
Digi World şi Digi Life “oferă o paletă foarte largă de informaţie, care răspunde cerinţelor din acest moment ale telespectatorului de gen şi în plus, dau publicului accesul la informaţie aşa cum şi-o doreşte: concentrat, axat pe esenţă şi pe poveste - o pastilă de informaţie într-o formă apetisantă!” – declara  managerul de proiect al celor două televiziuni, Bogdan Chiriţoiu.

RCS&RDS are 3 milioane de abonaţi la serviciile TV, 1,2 milioane la televiziunea prin satelit, iar 1,8 milioane sunt abonaţi la CATV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.