sâmbătă, 1 februarie 2014

Florea se leapădă de Biserică după ce proștii de popi români au făcut campanie electorală pentru borfașii PDL Mureș



Florea se leapădă de Biserică după ce proștii de popi români au făcut campanie electorală pentru borfașii PDL Mureș
Citynews zicere:

"Adevărata mântuire a neamului înseamnă în momentul ăsta să te implici să scoţi acest popor dintr-un derapaj uriaş spre mediocritate, spre subcultură, spre lipsă de educaţie. Astea mi se par acum problemele cele mai mari pe care Biserica ar trebui să să şi le asume, nu să fie partizană, parteneră sau să se creeze culpabilizări din astea: - dă-mi nişte bani sau ţi-am dat nişte bani, dar vii să îmi faci campanie sau îmi faci nu ştiu ce", a declarat Dorin Florea, primarul municipiului Târgu Mureş.

Edilul spune că toate aceste lucruri i le-a transmis în scris patriarhului, după ce BOR le-a cerut autorităţilor locale să contribuie financiar la construcția Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti.
Iar dovada că acesta e încântat de popii care îi fac javrei campanie electorală nesimțită:
Zi dezi dixit:
Pentru câteva minute s-au transformat în agenţi electorali pentru primarul Dorin Florea şi pentru Marius Paşcan, candidatul APM la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş – directori de grădiniţe, precum Rozalia Goia de la Dumbrava Minunată, directori de gimnazii şi de licee, precum Adrian Ţibrea de la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi” sau Simion Bui de la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu-Ilarian”. Nu au stat deoparte nici universitarii. Prof. univ. dr. Constantin Copotoiu a vorbit laudativ atât de primar cât şi de ex-prefect, în timp ce prof. univ. dr. Călin Enăchescu, rectorul Universităţii „Petru Maior”, a spus despre Marius Paşcan că acesta are toată aprecierea şi susţinerea sa, ca persoană, neimplicând totuşi instituţia de învăţământ superior. Apoi omul de afaceri Teo, pregătitor al tuturor gulaşelor de pe Platou şi a altor chermeze edilitare, a lăudat dezvoltarea economică a municipiului, iar preşedintele Ring Box, Daniel Ghiurca, a apreciat sprijinul acordat sportului de către municipalitate. Ne-au impresionat negativ în schimb feţele bisericeşti. De la protopopul municipiului Târgu-Mureş, Gheorghe Şincan, care a citat din Biblie – “Urmăriţi binele cetăţii, în care v-am dus în robie, şi rugaţi-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei.’’ [Ieremia 29:7] şi până la Mitropolitul Ardealului, Andrei Andreicuţ, care a spus „Să facem o alegere după Voia lui Dumnezeu”, toţi prelaţii perindaţi prin filmul de promovare al celor doi candidaţi şi-au declarat susţinerea faţă de aceştia.

Am mai avut ocazia să observăm că pentru Marius Paşcan s-au exprimat sătenii care erau, surprinzător şi de aceea uşor necredibil, foarte bine informaţi, exprimându-se şi de-a dreptul elevat: „Nu au avut probleme cu justiţia cum am mai auzit de unii”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.