miercuri, 6 februarie 2013

Abonamente pentru pici la mijloc de an școlar?! De la șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș care nu mai știu cum să livreze banii pe Siletina abonată?!



Abonamente pentru pici la mijloc de an școlar?! De la șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș care nu mai știu cum să livreze banii pe Siletina abonată?!
O păsărică ne-a șoptit că la școli din Târgu-Mureș picii (elevi din clasa I) sunt îndemnați să aducă poze la școală pentru a li se face abonamente gratuite pe transportul local. Gratuite e pentru prostime, desigur, băieții deștepți și cu duhoarea de partid portocaliu decontând așa ceva din banii publici. Pentru cei care nu știu, afacerile cu transport local includ transportul elevilor gratuit la bazin (desigur, gratuit pe hârtie, cu bani decontați din bugetul local), afacerea cu transportul gratuit sau subvenționat pentru studenți(mizeria Studcard, care a apărut la Târgu-Mureș înainte de campania electorală din 2008, ca porcii de la PDL să mai adune niște voturi după modelul celorlalte 3 orașe în care funcționa Studcard, conduse de primari PDL care candidau din nou – Arad, Cluj-          Napoca și Oradea), afacerea gratuitate pentru persoanele peste 57 de ani. Practic bandiții din primărie au inventat niște categorii sociale (6-25 de ani și 57-100), respectiv elevi, studenți, pensionari, aproape pensionari, care se bucură de gratuitate, dar pentru care se decontează sute de mii de euro din banii publici! Să mai menționăm că bandiții anunțau funcționalitatea gratuității până și în vacanțe, deși porcii ăștia spuneau că transportul e pentru elevi, că presarii i-au găsit pe bandiții de la Siletina refuzând să transporte studenții la clădirea Electromureș, deși banii se iau de către șmecherași exact pentru transportul studenților la școală?!
P.S. Ce are de spus în afacerea cu transport elevi din banii publici Inspectoratul școlar județean condus de Someșan? Am avut anterior un șmecheraș care superviza tichetele mită electorală în campaniile din 2008 și 2009 pentru porcii PDL Mureș și EBA, unul care făcea pe Inspectorat cupe ale liceelor la fotbal cu premii de 15.000 de lei doar pentru locul 1, motiv ca bandiții să vândă niște tricouri de banii ăia. Sau pe Someșan trebuie să îl căutăm la interese la directoratul nevestei, la afacerile fiului? Ne amintim de Someșan că intrase în vizorul unui coleg de-al lui, unul….Păunescu, care făcuse și în parlament interpelare pe motiv de soție de inspector general! Aia să fie, iar, problema? Și ce transportă bandiții din primărie pe Siletina, firmă care primește sute de mii de euro la 3 luni pentru ceea ce ăia numesc Transporturile terestre ale primăriei? Atenție, firma pupă de două ori banii publici, o dată în asociere cu Transportul local controlat de prietenarul de la FCM și o dată pe Siletina care pupă singură banii publici pe primăria șefului de partid Florea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.