marți, 5 februarie 2013

Bandiții din poliția locală Târgu-Mureș știu ce e acela afișaj ilegal. Mai puțin atunci când bandiții lipesc pe blocuri autocolante pentru campania lui Florea



Bandiții din poliția locală Târgu-Mureș știu ce e acela afișaj ilegal. Mai puțin atunci când bandiții lipesc pe blocuri autocolante pentru campania lui Florea
Cum DNA nu mișcă un deget, considerând că primăria condusă de un candidat, care are pe licitatiapublica.ro exact o afacere cu autocolante și care folosește bandiții în uniformă, așa-zișii polițiști locali conduși de un fost SRI-ist(maior de Maramureș, Bretfelean!) a plantat panseluțe și nu a făcut fapte de corupție, dar dosarul fiind la Parchet, via alte instituții, afacerea autocolante a rămas fără pedeapsă pentru bandiții care s-au folosit în campania lui Florea de prostovani pe bani publici, de cretini cu statut de funcționari publici care nu au voie să facă propagandă electorală și minciunile cu vandali imaginari nu au primit șutul în fund de la cetățeni. Totuși, polițiștii locali trimiși de porcii PDL și din primărie să lipească autocolante cu text dat de la primărie  (vizibil încă pe tîrgumureș.ro) știu ce e aia afișaj ilegal. Dacă știu prostănacii, de ce nu aplică legea și pentru hoții PDL Mureș? Alo, bandiților, voi lipiți autocolante electorale pe bunul meu, adică pe bloc, unde nu e loc de afișaj, dar îi amendați pe alții care nu afișează pe panouri amenajate de municipalitate?! Rușine, pramatiilor, nu vă meritați pistoalele Glock pe care vi le face cadou gașca lui Florea din banii publici! Marș la Carpați, loazelor!
P.S. Pe ce pariem că V.Zs acesta nu e vreun pedelist, având  numele  rezonanță maghiară e bun de amendat, nu? Și pe când loazele din poliția locală vin pe Coșbuc să îl amendeze pe Cucuiet, administrator de asociație care și-a tras curtea centralei în folosul propriu? Atenție, bandiții din primărie definesc centralele ca bun privat, cum ajunge un individ să-și facă cuib acolo, parcări, cotețe de câini, cum construiește acoperișuri din elemente inflamabile? Aveți voie, loazelor, să dați amenzi sau acela e omul lui Maior, pentru care tăia copaci și spațiul verde fără autorizație, așa cum ne-a demonstrat serviciul respectiv, pentru că l-a rugat…Claudiu!
Sursa siteul orașului, pe banii publici și folosit și în manipulare de porcii PDL Mureș, adică tîrgumureș.ro:
AFIŞAJ ILEGAL

Numitul V.Zs., domiciliat în comuna Eremitu, judeţul Mureş, a fost surprins în data de 24.01.2013, în timp ce lipea afişe în alte locuri decât pe panourile de afişaj special amenajate de municipalitate. Agenţii Poliţiei Locale au luat măsura sancţionării contravenţionale a acestuia, fiind determinat de asemenea, să aducă suporţii pe care s-a efectuat lipirea, la starea iniţială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.