vineri, 15 februarie 2013

CNA vrea să atenționeze telespectatorii pentru făcăturile menite să stoarcă audiența de sentimente!



CNA vrea să atenționeze telespectatorii pentru făcăturile menite să stoarcă audiența de sentimente!
Divertisment cu scenariu, reality-show cu scenariu, ce mai urmează: știri cu scenariu? Atenți la demența din audiovizual, cei de la CNA promit să facă ordine în jungla primitivă care livrează făcături cu invitați puși să joace roluri de nespălați, scandalagii, violate, violați și așa mai departe. Să facă CNA ordine și în mizeriile gen Mamă contra fiică, Fiică contra mamă, Dragoste imposibilă, Trădați în dragoste și în alte aiureli primitive care aduc scandalul, circul, amenințările, sexul, ca să vă stoarcă sentimentele pe care le puteți avea față de niște persoane reale care chiar trec prin situațiile prezentate?

Iar pentru cei de la CNA, doar o replică din Cannibal Holocaust, genialul film care lua peste picior apetitul televiziunii pentru animalism, pentru barbarie, crimă, toate în numele nevoii de sentiment din partea privitorului: Oamenii de azi au nevoie de senzaţii. Cu cât le chinui mai mult simţurile, cu atât sunt mai fericiţi!”

Wowbiz.ro dixit:

CNA vrea ca emisiunile care prezinta subiecte de tipul "Ioana Tufaru" sa isi atentioneze telespectatorii ca este vorba de o fictiune.

Consiliul inca nu a ajuns la o intelegere privind textul pe care emisiunile TV vor fi obligate sa il afiseze de trei ori in timpul emisiei cand este vorba de materiale facute pe baza unui scenariu. Pana acum, CNA are cateva propuneri:

Scenariu bazat pe ficțiune
Scenariu după fapte reale
Acest program este o ficțiune.
Acest program este o ficțiune, bazată pe fapte reale.
Dupa ce vor ajunge la o intelegere, textul va fi supus la o dezbatere publica pe site-ul CNA. Decizia aceasta a fost luata dupa analiza emisiunii Acces Direct din 4 februarie in care s-a discutat igiena Ioanei Tufaru care a starnit un val negativ asupra prezentatoarei si nu numai, informeaza paginademedia.ro.

In cadrul sedintei in care Antena 1 a primit o amenda de 20.000 de lei, reprezentantii postului au spus ca materialul a fost facut dupa un scenariu: „Nu mai e un secret că aici dezvoltăm un scenariu. Avem o poveste care începe de anul trecut. Personajul Ioana Tufaru a venit către noi ca un personaj care se construise pe TV, e adevărat nu noi am descoperit-o ci s-a construit la o altă televiziune, și am decis să facem o poveste inspirată 80% din viața ei reală. A acceptat să joace acest personaj pentru că este o persoană dezinhibată și contractul cu noi este una dintre sursele ei de venit. Nu facem un secret din asta”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.