joi, 14 februarie 2013

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vând astăzi la licitație, la preț modic, bunuri din unele centrale. Ce se întâmplă cu celelalte?!


Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vând astăzi la licitație, la preț modic, bunuri din unele centrale. Ce se întâmplă cu celelalte?!
La Târgu-Mureș avem tot felul de hoți. Unii din primărie și consiliul local, care au pus la cale afacerea distrugerea sistemului centralizat pentru a vinde mii de centrale și a pune mâna pe spațiile sau terenurile centralelor existente. La afacere au marșat și unii din Energomur și EON, ca orice angajați ai statului român (EON, cu 49 la sută stat român acționar vindea…centrale termice, dacă tot au făcut porcii de partid și cu interese de partid mega-piață !). Afacerea a fost bună și pentru ca unii bandiți să inventeze centrale pentru săraci, luând credit milioane de euro pe oraș! Centralele nu s-au simțit prea bine, desigur, iar dacă amintim că bandiții au închis centralele și unii săreau gardul și furau fierul vechi, noaptea, avem alți hoți. Ce a mai rămas de furat nu se știe! Scriam doar în urmă cu câteva săptămâni:
Bandiții de partid și de interese de partid au dat, se pare liber, afacerilor și centrala din strada George Coșbuc a fost golită miercuri și intrarea sigilată. Nu știm dacă bandiții au vreo hârtie sau au făcut vreo afacere în familie, dar mașina pregătită pentru transport avea număr de Sălaj (SJ RRR). Verifică cineva ce au scos ăia din centrale, unde e dus transportul și câți bani au scos pungașii din primărie și consiliul local, care s-au dovedit de atâtea ori că muncesc pentru afacerile proprii sau ale mafiei de partid, de pe urma hotărârii de la sfârșitul lui decembrie?!
Dacă a fost pus sigiliu pe centrala de pe Coșbuc a fost temporar, el fiind rupt și niște inși intrând în centrală și făcând doar ei știu. Pentru organele care pot urmări cazul, de verificat tractoare și remorci, cu numerele de înmatriculare MS 02TSD și MS 80 CZZ! Recapitulând, unii scot bunurile din câteva centrale termice la licitație, la prețuri medii care nu acoperă nici măcar banii pe care bandiții banului public îl dau firmei care a dărâmat o centrală termică în Piața Victoriei (peste 40.000 de euro!), în timp ce în alte centrale unii iau bunuri, fier vechi și cine mai știe ce?! Unde se fură cu adevărat ?! Și pentru ce gangster?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.