vineri, 1 februarie 2013

Florea își dă cu părerea despre presă și legea ei. Din lipsă de ocupație. A nimerit totuși, ceva, parazitarea presei, exact de către bandiții portocalii



Florea își dă cu părerea despre presă și legea ei.  Din lipsă de ocupație. A nimerit totuși, ceva, parazitarea presei, exact de către bandiții portocalii
Citat din organul de promovare a pedeliștilor, tîrgumureșeanul.ro, site cu apropiați PDL Mureș și site de pe care până și porcii de subordonați ai lui Florea copiază pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro.
Prim vicepreşedintele PDL, dr. Dorin Florea – care este şi primar al municipiului Târgu Murş – a declarat, astăzi, că-i invită la Târgu Mureş pe ziariştii care mai au ceva de spus în România, în frunte cu Cristian Tudor Popescu, cărora este dispus să le asigure în mod gratuit cazare şi mâncare, doar pentru a scrie o lege a presei.  Florea a spus că elaborarea unei legi a presei din România nu poate fi lăsată pe seama politicienilor deoarece clasa politică nu are ce să scrie o lege a presei din moment ce asistă cu toţii, „părtaşi şi complici, la murdăria din România”.   Prim vicepreşedintele PDL a adăugat că aşa cum clasa politică este parazitată de impostori, de demagogi şi de farsori, tot aşa este parazitată şi breasla jurnaliştilor, însă aceştia trebuie să scrie şi să se protejeze de „acest cancer şi de acest parazit” care a apărut la mai multe categorii sociale din România.
Omul zice, totuși o treabă normală: breasla jurnaliștilor este parazitată. Suntem siguri că individul s-a gândit și la angajații televiziunilor de partid, a.k.a Realitatea Târgu-Mureș Știi TV, la 24 de ore, organul partidului și cum este șeful instituției care livrează publicitate la două televiziuni cu interese portocalii probabil că știe ce vorbește! Iar cum subliniam că Cătană mi se laudă că merge cu presa la notar (anchetează cineva dacă asta nu pute a cartel și firma lui nu e intermediarul de partid care cunoaște pe șmecherul de partid?, sigur știe Florea cum e parazitată presa de șmecherașii portocalii. Iar dacă mai vreți dovezi de parazitare a presei poate vă mai spune Florea cum de angajații Știi TV/Realitatea fac afaceri cu primăria pe afiș (de la Blăjuț, Suciu, Manoilă, Chiorean și alții de gen), cum de colaboratorii Știi TV își trag asociații culturale (jandarmul Istrate) pentru a primi sprijin financiar și dracul mai știe de care de la primării PDL, vezi afacerea cântăcioși la Oarba de Mureș, cum de 3 luni casetele primăriei pe bani publici (afacerea parcă pe un Nagy) ajung gratis la șmecherașii de la Info Statistics (Știi TV, care au băgat peste 100 de ore de program pentru a-și păstra licența). Să mai considerăm că breasla este parazitată calculând câți presari au ajuns copiii de mingi ai lui Florea, câți presari și-au adus nașele, frații, surorile și alte neamuri în primărie și bandiții de partid nu au scos nici azi în fața presarilor dovada că ăia au dat vreun concurs (în afară de cel de…împrejurări). Presa este parazitată, a zis bine Florea, știind care a aterizat de la SRI în presă, care a dat cu pitpalacul la primărie, cum s-au dat titluri de cetățeni de onoare pe criterii etnice și pentru a-i șantaja pe cei care nu pun botul la afacerile și interesele PDL?
P.S. Afaceri de sute de mii de euro prin tovarășii de la primărie și bandiții de partid pe 3 firme, cu presa care nu merge la licitații pentru a nu strica apele și a supăra mafia locală, după modelul anterior, zereșian. Intermediarul ia banii și îi distribuie presei care pupă mâna și dosul pentru darul primit din banii publici. Curat murdar, coane Florea, ai dreptate, presa e parazitată, dar de bandiții de partid și de găinarii PDL!
P.S.2. Tovarășul Florea nu e indignat că 90 la sută din presa locală nu are oameni cu studii superioare, pe care le cereau până și comuniștii, așa cum, probabil, nu are habar că presa asta, care este parazitată de bandiții de partid, are și drepturi, prevăzute în CCM unic pe ramură și care prevede din start că un reporter/prezentator/redactor trebuie să aibă minimum 1850 lei brut (7,5 x2 – indicele pentru studii superioare plus 25 la sută fidelitatea). Chiar și fără vechime, orice presar cu studii superioare din Târgu-Mureș trebuie să aibă minimum 1800 de lei brut salariul! Dar e mafia mare, interesele porcilor de partid prea mari, frica ca bandiții să nu te dea afară, frica de a pierde un an pentru a câștiga drepturi care se plătesc pe ultimii 3 ani(pe 36 de luni, adică multe mii de euro în buzunarele ziaristului!) Problema adevărată pentru presă este: vreți oameni calificați și culți și plătiți la valoarea legală sau vreți trepăduși pe care să îi folosiți la organele de propagandă, la fițuicile ordinare, la presa mureșeană de apartament, la foștii comuniști și alți profitori ai sistemelor și cu 3 calculatoare, fără licențe, desigur?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.