luni, 11 februarie 2013

Olandezii îndrăznesc să facă ce nu sunt în stare românii: să îi dea cu flit aromânului Becali, pentru declarațiile homofobe și fasciste!



Olandezii îndrăznesc să facă ce nu sunt în stare românii: să îi dea cu flit aromânului Becali, pentru declarațiile homofobe și fasciste!
Cum românul nu are vreun filon de demnitate care să îl caracterizeze, el crescând din loc în loc și din timp în timp în anumiți oameni, pupincurismul la adresa lui Gheorghe Becali, alintat Gigi ca la țară, e în floare. Unii îl pupă în găuri sperând să umfle banii lui, presa de sport, îndeosebi, alții de frică sau din calcule politice. Dacă românii nu prea pot să îl trimită pe aromân la plimbare, atunci când acela e cercetat și condamnat de Justiție, când acela jignește femei, alți minoritari (râde ciob de oală spartă pentru că mulți aromâni se dau aromâni, numai Becali e…român, adică majoritar, ce dracul, deși nici măcar istoricii aromâni nu au pus o etichetă sigură dacă aromânii sunt români), oameni de fotbal, politicieni, olandezii merită  aplauze. Nu îl lasă invitat pe individul care iese în evidență doar prin circ ordinar, jigniri, scandaluri de 2 lei, aprecieri rasiste, la dineul oficial. Ajax merită pentru asta aplauze, iar oficialii lui merită premiați de presa sportivă din România. A fost cineva care nu s-a lăsat călcat în picioare de Becali, care nu a putut fi cumpărat și  care i-a arătat obrazul ciobanului! Respect, Ajax!


După condamnarea la 3 ani cu suspendare, Gigi Becali primeşte o lovitură şi din partea olandezilor de la Ajax.

Imaginea controversată a patronului Stelei i-a determinat pe oficialii "lăncierilor" să-l şteargă de pe lista invitaţilor la dineul oficial.

"Ca politician, Becali este cunoscut pentru declaraţiile sale homofobe şi fasciste. El a insultat de-a lungul timpului evreii, negrii şi minorităţile. Becali a blocat la un moment dat transferul lui Sinama Pongolle pe motiv că acesta e negru.

Becali nu se află pe lista românilor invitaţi la dineul oficial organizat de UEFA, a anunţat un oficial al lui Ajax. Directorii lui Ajax îl consideră un personaj controversat", scrie cotidianul olandez De Telegraaf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.