joi, 28 februarie 2013

Idioții lui Florea din poliția locală lipesc, iar, autocolante! De data aceasta fără atacuri imaginare ale vandalilor, pe bani publici, în campania pramatiilor PDL Mureș și fără motivare că unealta jigodiei, cu statut de funcționar public, e sereist care știe ce vorbeste!



Idioții lui Florea din poliția locală lipesc, iar, autocolante! De data aceasta fără atacuri imaginare ale vandalilor, pe bani publici, în campania pramatiilor PDL Mureș și fără motivare că unealta jigodiei, cu  statut de funcționar public, e sereist care știe ce vorbeste!
Cum nu putem uita ce au făcut pramatiile PDL Mureș, gașca din primărie și lepădăturile din poliția locală care le sunt subordonați, vă reamintim afacerea autocolante în campania electorală. Porcii lui Florea au mereu câte o idee năstrușnică în campania pentru pramatiile PDL, fie că e vorba de tichete cadou din bani publici, pe magazine Real,  pentru profesori, de sute de mii de euro, fără ca Consiliul concurenței să aibă curaj să dea amenzi porcilor, fie că e vorba de echipă de divizie a doua pentru Florea și prietenarul și întreținutul Maior. În iunie 2012, bandiții PDL Mureș au inventat: atacul vandalilor, cu inși din partide și mafia orașului. Autocolantele lipite de polițiștii locali ai găștii împuțiților din primărie au atras atenție poliției normale, care a prins bandiții din primărie și poliție cu mii de autocolante nelipite și cu altele lipite. Dacă vreți să aflați cum pute a premeditare căutați afacerea pe licitatiapublică.ro și dedicarea pe firmă pe care porcii lui Florea aveau să cumpere și dulciurile pentru pachețelele de sărbători de iarnă! V-au luat la miștocăreală porcii din PDL Mureș și javrele de funcționar publici, inclusiv bandiții din SRI, cel puțin cei expirați?! Posibil, așteptăm ca și Curtea de conturi să verifice afacerile pe abonați autocolante, pliante și sondajele de opine pe care șmecherașii din PDL Mureș le au pe instituția condusă de șeful de partid! Ce ai plătit, Florea, din banii publici, pe gășcarii din PDL Mureș?! Atenție, DNA Mureș, prin dna Curcă, a invocate lipsa de reacție prin lipsa actelor de corupție! Ce mai lipesc acum oamenii fostului maior SRI Bretfelean?! Și când plătește ăsta pentru vandalii știuți doar de el și asumați de individ prin declarația lui Florea: Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost sereist!
Sura. Tîrgumureș.ro, locul prezenței textului cu vandalii din minți bolnave, de troglodiți politici, locul atacurilor rasiste la adresa rromilor(țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală) și locul pe care se publică pe bani publici gunoaiele și inepțiile conducerii PDL Mureș și a altor borfași întreținuți de ăștia!
În scopul informării cetăţenilor Municipiului Tîrgu Mureş, cu privire la sancţiunile pe care le riscă în cazul nerespectării prevederilor cuprinse în Legile şi Hotărârile de Consiliu Local, a căror competenţă de aplicare este în sarcina Poliţiei Locale şi pentru prevenirea săvârşirii unor asemenea fapte, la iniţiativa Direcţiei Poliţia Locală Tîrgu-Mureş şi cu susţinerea Primăriei Tîrgu Mureş, luna martie este declarată „Luna informării şi a prevenirii”.

Pentru realizarea obiectivelor de informare şi prevenire, vom derula în principal activităţi constând în:

- participarea cadrelor Poliţiei Locale la emisiuni televizate, radiofonice, precum şi publicarea unor materiale în presa scrisă autohtonă de limbă română şi maghiară, sens în care, rugăm exponenţii mass-media autohtone, să ne acorde sprijinul;

- distribuirea de fluturaşi către cetăţeni şi lipirea de autocolante color conţinând fotografii şi mesaje ce fac trimitere la legislaţia specifică din domenii precum :   - disciplină în construcţii şi afişaj stradal;

- control comercial;

- protecţia mediului;

- siguranţă rutieră;

- ordine publică.

Aceste activităţi se vor derula în toate cartierele oraşului, în pieţele agro-alimentare precum şi cu ocazia unor manifestări cultural-sportive şi/sau comemorativ-istorice, unde participă un număr mare de persoane .

De asemenea se vor desfăşura activităţi educativ-preventive în toate instituţiile de învăţământ gimnaziale şi liceale, precum şi în cadrul şedinţelor Asociaţiilor de Proprietari, acţiuni la care vor lua parte în principal şefii de posturi zonale din cartierele oraşului, precum şi diferiţi exponenţi ai structurilor operative din cadrul Direcţiei Poliţia Locală .

Atitudinea poliţiştilor locali va fi caracterizată de deschidere către cetăţean, de condescendenţă faţă de acesta, urmate de explicitarea modului prin care a fost încălcată norma juridică, demers dublat de avertismente verbale sau scrise, fiind aplicate sancţiuni doar în situaţii de excepţie sau când contravenientul nu îşi asumă fapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.