marți, 12 februarie 2013

Becali și Dumnezeul lui



Becali și Dumnezeul lui
Aromânul Becali - peisaj pitoresc pentru presa de sport care îi promovează și pentru știriștii care se bucură că vine acesta în studio sau la telefon și face circ - se bucură de o lipsă de reacție ciudată  din partea bisericii ortodoxe. Nu am auzit ca vreo față bisericească să se oripileze de aiurelile scoase de Becali, pentru care Dumnezeu e ca un amic care îl ajută, care face să câștige USL și așa mai departe. E adevărat, biserica nu s-a prins nici când fiicele unui candidat PDL Mureș făceau blasfemia cu Tatăl nostru care ești în  PDL și nici nu le-a dat bandiților în sutană un șut în sezut când au închis biserici pentru a merge la evenimentele electorale ale găștii de la PDL și nici când fețele bisericești numeau șmecherii PDL Mureș ca fiind inși de care îi place lui Dumnezeu (de unde știu asta bugetarii în sutană, piei drace, pardon, contracandidați ai borfașilor?!).
Dumnezeu e băiat bun și îl ajută, atunci când îl condamnă justiția
De fiecare dată cînd au fost greutăţi şi atacuri împotriva mea, Dumnezeu m-a ajutat, mi-a dat biruinţă. Sînt nişte semne, cred că vom scoate un rezultat bun cu Ajax. Un 2-0 pentru Steaua m-ar alina complet, aş vrea să cîştigăm în Olanda. Vreau să cînt pe aeroport, să cînt Oda Bucuriei" (sursa gsp.ro). Va să zică angajatul pe bani publici Becali consideră justiția care îl condamnă pentru afacerea portbagajul (dreptate de capul lui sau așa o fi modă la aromâni, ce naiba știm noi?),  că are atacuri împotriva lui, noroc că îi iubește Dumnezeu pe cavalerul  tristei… lumini.
Femeia e curvă, îl citează pe…Dumnezeu Becali
«Dacă bărbatul înşală, femeie nu are voie să divorţeze. Dumnezeu a spus că bărbatul e bărbat şi femeia curvă» Sursa: Realitatea.net
Nu fac transfer ca să nu îl mânii pe Dumnezeu
Nu sunt preocupat neapărat de căutarea unui fundaş dreapta. Cred că se poate face o improvizaţie, mai ales că Georgievski va reveni în curând. Pe vremuri, când aveam probleme, aş fi luat pe orice post, că voiam să fac performanţă. Dar aşa, îl mânii pe Dumnezeu. Sursa: EVZ.RO
Dumnezeu face politica… norilor politici
Deci cu vremea asta aşa a făcut Dumnezeu ca să câştige USL 80%", a mai susţinut Becali.(zf.ro)
Dumnezeu e specialist în fotbal
Dacă Dumnezeu nu vrea să fie cu Steaua, nu va fi. El mi-a spus să îi iau pe jucătorii ăştia şi să fac o echipă", a precizat finanţatorul Stelei. Patronul Stelei a declarat, marţi, că jucătorii Liviu Băjenaru şi Novak Martinovici vor părăsi gruparea bucureşteană, primul urmând să plece la Astra Ploieşti. (Sursa Românialiberă.ro).
Judecătorii nu au Dumnezeu! Bine că are condamnatul!
Astia care au dat sentinta nu au Dumnezeu, nu au bun simt, nu au constiinta umana. Eu unul nu am cum sa iert, Dumnezeu sa-i judece”, a spus Becali, legat de sentinta data in dosarul “Sechestrarii de persoane”, la Acces Direct. Enational.ro
Dumnezeu ne dă… salvator. Salvatorul poporului. Salvatorul patriei era unul, dacă nu greșim, mai general și mai mexican, pe nume Santa Anna!

Cand am devenit bogat, am intrebat: Dumnezeule, de ce mi-ai dat aceste bogatii? si El mi-a raspuns: Intra in politica si salveaza-ti poporul". 9amm.ro
Dumnezeu ține cu Vasluiul!
Dumnezeu mi-a arătat că trebuie să fiu smerit, să nu mai fiu nenorocit, fiindcă am ţinut ghină şi Vasluiului şi Rapidului. Dumnezeu mi-a dat acum să ţin minte, ca să-mi văd doar de ale mele", a răbufnit Gigi Becali.(click.ro)
Sunt doar câteva exemple și doar Dumnezeu să îl ierte pe păcătos, dacă popii tac și așteaptă oarecari pomeni de la oier!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.