miercuri, 13 februarie 2013

Bandiții care au distrus Craiova trebuie să plătească. O nouă parte civilă în dosar



Bandiții care au distrus Craiova trebuie să plătească. O nouă parte civilă în dosar
Vă este cunoscut faptul că bandiții fotbalului românesc au distrus Craiova. Dezafiliere cu foști pușcăriași, cu cretini de viceprimari  ținuți de porcii PDL cu banii publici și care cer în stenograme jucător de la cel care dezafiliază, bandiți care votează pentru a nu retrograda, mafioții care se asociază în familie pe motiv că nu te poate da în gât cel pe care îl botezi sau cel care se înrudește cu tine, ca să nu mai adăugăm că se cumpără locuri și licențe, pe motiv de continuare a secției de fotbal. Porcii ăștia care au mânjit cu balele lor fotbalul românesc au dezafiliat și furat Craiova și ei trebuie să plătească nu doar financiar. Salutăm prezența unui nou club  ca parte civilă în dosarul de la DNA.
Gsp.ro dixit:

După iniţiativa Primăriei Municipiului Craiova, şi Clubul Sportiv Judeţean “Ştiinţa U Craiova” se constituie parte civilă în dosarul de la DNA în ceea ce priveşte excluderea echipei Universitatea Craiova.

Potrivit editie.ro,  Clubul Sportiv Judeţean solicită FRF şi LPF suma de 8.150.000 de euro.

Din această sumă, 1 milion de euro constituie daune morale, iar 7.150.000 de euro reprezintă 5% din contravaloarea clauzelor penale ale contractelor denunţate unilateral în urma deciziei FRF în ceea ce priveşte jucătorii: Lung Silviu, Ologu Marius, Roman Mihai, Bărboianu Ştefan, Radu Barbu, Alin Buleică, Cătălin Crăciun, Dănănae Ovidiu, Firţulescu Dragoş, îângioveanu Cosmin, Gogoşoiu Dan, Gugu Costinel, Mecea Marian, Mişu Geo, Nicolae Nelu, Popescu Ionuţ, Preduţ Eusebiu, Suciu Cornel.

Clubul Sportiv Judeţean “Ştiinţa U Craiova” ar fi trebuit să încaseze 5% din valoarea sumei de transfer a acestor fotbalişti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.