vineri, 22 februarie 2013

Am ajuns să o vedem și pe asta: pedeliștii târgumureșeni plâng de dragul lui Benedek și pentru banii publici!



Am ajuns să o vedem și pe asta: pedeliștii târgumureșeni plâng de dragul lui Benedek și pentru banii publici!
Troglodiții care postează pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro toate prostiile emise de pedeliști și de sereiștii expirați aflați în spatele manipulării porcilor în campania lui Florea, cu vandalii inexistenți, au ajuns să posteze regrete la demiterea lui Benedek. Desigur, politică pe siteul pe bani publici, pentru că un primar nu poate să exprime decât păreri administrative și nu replici de barbarism obișnuit la adresa peneliștilor, dar asta nu o știu leprele lui Florea care prestează pentru pupat dosul portocaliu. Și nici jigodiile cu pretenții de sereiști sau foștii sereiști, penibili când ies la iveală. Care nu știu afacerile jigodiile de la PDL pe singurul criteriu: pedelist, fie el și jigodie.
1.     Florea înjură peneliști. Pe banii publici. Și îl laudă pe prietenarul Benedek.
Dr. Dorin Florea, primarul municipiului Tîrgu Mureş:

Destituirea prof. dr. Benedek este un gest abuziv şi dictatorial

Gestul ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, de a-l destitui din funcţia de coordonator al Programului de Transplant Medular derulat la SCJU, pe prof. dr. Benedek Istvan este unul absolut condamnabil. Acesta denotă un comportament abuziv, dictatorial, venind să-i descurajeze pe medicii care luptă, cu pasiune şi profesionalism, pentru bolnavi şi pentru propria lor reputaţie.

De altfel, nu este prima dată când ministrul Nicolăescu face dovada „calităţilor” sale. Modul în care a condus şi conduce ministerul o dovedeşte din plin. Lipsa de programe coerente şi clare privind reforma sănătăţii, lacunele uriaşe, problemele grave din sistem sunt chestiuni pe care dl ministru nu le-a rezolvat nici în trecut, şi nu le rezolvă nici azi, când USL se află la putere.

Prin îndepărtarea prof. dr. Benedek s-a dorit o epurare şi o intimidare a medicilor care pun pasiune în actul medical.
2. Interesele altora care se bat cap în cap cu interesele porcilor din PDL Mureș sunt devoalate de Claudiu Maior. Probabil că nu mai are neamuri la FCM, nici inși puși să conducă și ei de formă la Siletina și nu mai pupă milioane de euro de la gașca lui Florea pe afacerile pe firme înființate de el. P.S. Oare ce transportă gașca nesimților din primărie pe Siletina sub genericul: Transport terestru ocazional al primăriei, de câte 300.000 de euro la câte 3-4 luni?!
”Stimaţi cetăţeni ai municipiului Tîrgu-Mureş şi ai judeţului Mureş,



Sunt profund îngrijorat văzând cum o serie de oameni politici ipocriţi abandonează interesele cetăţenilor mureşeni şi într-un mod total netransparent se joacă cu soarta miilor de locuitori ai judeţului nostru. De unde până mai ieri, se vorbea în termeni concreţi despre faptul că Tîrgu-Mureşul va fi capitală a regiunii Centru, acum, aşa cum prezintă agenţia Mediafax şi Ziarul Financiar din data de 01.Februarie 2013, la propunerea PNL se pregăteşte alipirea judeţului Mureş de nou înfiinţata regiune Transilvania cu capitala la Cluj şi formarea unei regiuni Carpatica formată din judeţele Harghita, Covasna, Braşov şi Sibiu, fără judeţul Mureş !!!. Aşadar, interesele mureşenilor, fie ei români sau maghiari, au fost din nou abandonate la ruleta mizelor politice oculte. Doar pentru că unii politicieni inactivi şi ineficienţi se gândesc numai la interesele lor personale, Tîrgu-Mureşul este pe cale să piardă statutul de capitală de regiune cu toate consecinţele grave ce decurg din acest act. Atrag atenţia pe această cale opiniei publice asupra acestei nefaste perspective care în cazul în care s-ar adeveri ar provoca uriaşe deservicii oraşului şi judeţului.”



Claudiu Maior – consilier al Primarului Municipiului Tîrgu-Mureş

Să auzi de interesele cetățenilor mureșeni de la unul ca Maior, beneficiar pe bani publici, de prietenia de partid!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.