marți, 19 februarie 2013

Florea, promovat iar de bandiți pe tîrgumureș.ro, cu declarații politice! PNL-iștii le stau mereu în gât șmecherilor PDL



Florea, promovat iar de bandiți pe tîrgumureș.ro, cu declarații politice! PNL-iștii le stau mereu în gât șmecherilor PDL
Chiar ne întrebam când își mai dă cu părerea Florea despre PNL și UDMR și nu am așteptat prea mult. Insul face declarații de partid, dar în calitate de primar, adică de ins pus să îi conducă pe alții și nu să aprecieze cât de bun e un coleg de politică pus la minister! Ce mai urmează, atacul vandalilor imaginar, din minți de sereiști expirați și troglodiți de funcționari publici, tot pe același site și tot pe banii publici?! Ups, asta deja au bifat-o leprele din  PDL Mureș! DNA, fă-te că lucrezi!
Dr. Dorin Florea, primarul municipiului Tîrgu Mureş:

Destituirea prof. dr. Benedek este un gest abuziv şi dictatorial

Gestul ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, de a-l destitui din funcţia de coordonator al Programului de Transplant Medular derulat la SCJU, pe prof. dr. Benedek Istvan este unul absolut condamnabil. Acesta denotă un comportament abuziv, dictatorial, venind să-i descurajeze pe medicii care luptă, cu pasiune şi profesionalism, pentru bolnavi şi pentru propria lor reputaţie.

De altfel, nu este prima dată când ministrul Nicolăescu face dovada „calităţilor” sale. Modul în care a condus şi conduce ministerul o dovedeşte din plin. Lipsa de programe coerente şi clare privind reforma sănătăţii, lacunele uriaşe, problemele grave din sistem sunt chestiuni pe care dl ministru nu le-a rezolvat nici în trecut, şi nu le rezolvă nici azi, când USL se află la putere.

Prin îndepărtarea prof. dr. Benedek s-a dorit o epurare şi o intimidare a medicilor care pun pasiune în actul medical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.