duminică, 3 februarie 2013

Copiii tâmpiți din presa slujbașă a PDL Mureș se agită. Se ridicau 5 mașini pe zi calendaristică și pramatiile astea nu mârâiau nimic!



Copiii tâmpiți din presa slujbașă a PDL Mureș se agită. Se ridicau 5 mașini pe zi calendaristică și pramatiile astea nu mârâiau nimic!
Niște nimeni din presa slujbașă a intereselor PDL Mureș (și nu spunem aici de băieții cu ochi albaștri care se mai scapă în presă) își dau cu părerea despre norme de mașini ridicate, care ar veni de la viceprimarul PNL Ciotlăuș cel care stă în gât porcilor ilegali din partidul lui Florea, la fel ca și vicele Ichim, pe care bandiții din  PDL Mureș l-au săpat și și-au bătut joc, profitând că acela nu a făcut ca Reghina Fărcaș, adică să se lupte în instanță și să trimită controale la mafioții de partid și la Maiorul ilegal numit de pramatii de români, pramatii care i-au cumpărat familionului Maior și instalație de nocturnă de 200.000 de euro și i-au aprobat alte afaceri pe firmele înființate de individ.
În caz că tembelii ăștia mici din presa portocalie nu știu, ia să vedem ce …normă și-au tras șmecherașii din primărie, poliție locală și firma abonată la găinărie:
Conform raportului de activitate al Politiei Locale Targu-Mures, un numar de 1.947 de masini au fost ridicate in 2011, din pricina parcarii sau a stationarii neregulamentare. Sursa: Zi de zi.ro
Va să zică, demenții ăștia v-au ridicat 1947 de mașini proprietate personală pentru a vă obliga să le plătiți taxa de recuperare de  sute de lei! 1947 împărțit la 365, pentru că bandiții pe bani publici au lucrat și în zilele considerate libere dă o medie de 5,3 mașini per zi calendaristică! Cum se inflamează idioții acum și nu au considerat un jaf și o potlogărie transformarea așa-zișilor polițiști, idioții care lipeau mai târziu, în campania lui Florea, autocolante mincinoase cu vandali închipuiți de securiști expirați și de alți bandiți cu statut de funcționar public, dar cu buzele pe dosul pedelistului?! Curtea de conturi, verifici afacerile banditești de pe domeniul public, închirierile de teren pe firme de pedeliști, afacerile cu terenuri date bandiților din asociațiile de proprietari care pupă dosul și plasează și cele 10 abonamente la meciurile lui Clau-gol?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.