luni, 18 februarie 2013

Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș mai pun de o afacere dedicată, pe cupluri care au împlinit sau care ar fi împlinit 35 de ani!



Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș mai pun de o afacere dedicată, pe cupluri care au împlinit sau care ar fi împlinit 35 de ani!

Mega-șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au pus de o nouă afacere. Disperați pentru că nu au ce deconta, au inventat Ziua internațională a femeii, la care invită cuplurile care au împlinit care ar fi putut împlinit peste 35 de ani de căsătorie. Derbedeii care nu  mai știu ce să mai deconteze pe hotelul lui Țerbea, un afacerist abonat pentru brașoveanul Florea și pe Siletina lui Maior, care, desigur, transportă gratuit cuplurile și decontările le suportă restul târgumureșenilor  au ajuns să  cheme și persoanele care au împlinit peste 35 de ani de căsătorie, fără să se mai vorbească de…cupluri. Am înțeles, cuplurile care au 35 de ani sunt invitate și trebuie să plătească cei 10 lei taxă, dar la cuplurile care ar fi împlinit peste 35 de ani ce încadrează bandiții ăștia?! Vorbim și de toți divorțații și sunt destule pramatii în PDL și în primărie care …ar fi putut împlini peste 35 de ani de căsătorie?  Păi ăia nu sunt…cupluri, drept pentru care șmecherașii menționează pe siteul administrației publice: precum și persoanele care ar fi putut împlini peste 35 de căsătorie. Conform textului postat de derbedeii care nu mai știu cum să vă ia banii, la ziua femeii de la hotelul fostului pușcăriaș Țerbea sunt invitate cuplurile peste 35 de ani, toate văduvele și văduvii posibili(care ar fi putut împlini, în mod ideal 35 de ani de căsătorie dacă le trăia partenerul/partenera), dar și toți divorțații, pentru că și în situația lor se poate spune că ar fi putut împlini 35 de ani de căsătorie dacă partenerul/partenera era alegerea perfectă.  Cumva șmecherașii ăștia din primărie au încercat să se asigure că  la petrecerea pe banii publici și privați ar putea participa vreo 40.000 de târgumureșeni și apoi să raporteze că vreo 7000 de persoane au venit să se pozeze cu Florea, Maior și alții ca ei?!
 Atenție la o afacere a găștii din primărie, cu transport de scaune. Să le transporte șmecherașii de la Premier la President (2000 de scaune a 4 euro și jumătate), ca să aibă motiv să îi mai facă cadou - 10.000 de euro aproximativ – lui Țerbea care a ieșit șifonat pe Salubriservul lui găsit de Curtea de conturi cu pubele de sute de mii de euro care au fost cumpărate de gașca javrelor PDL din primărie?!

Sursa zi de zi.ro:
precum și efectuarea de plăți nejustificate din bugetul local, în valoare de 617.900 lei, către SC Salubriserv SA Târgu-Mureș “ca urmare a efectuării unor cheltuieli privind servicii de salubrizare din veniturile realizate din încasarea de taxe de salubrizare, având ca destinație achiziționarea de eurocontainere și europubele, în condițiile în care prin contractul de concesiune nr. 5/15 ianuarie 2008 încheiat între Consiliul Local Municipal Târgu-Mureș și SC Salubriserv SA Târgu-Mureș, a fost delegată gestiunea serviciilor publice de salubrizare, cheltuielile de întreținere și funcționare ale acestor servicii fiind în sarcina exclusivă a concesionarului.”

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Cod de identificare fiscala: 4322823



Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures



Telefon: +40 0265268330



Fax: +04 0365801856



Ofertant: MANADAS PROD SRL -HOTEL PREMIER



Cod de identificare fiscala: RO 18289336



Adresa: PIATA TRANDAFIRILOR NR.53, Targu Mures



Telefon: 0365430397



Fax: 0365430397



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: inchiriere scaune pentru diverse activitati, nunti, evenimente



CPV: 39112100-1 -



Scaune pentru salile de mese (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 02.04.2012 12:45



Descriere:



scaune tapitate de culoare rosu sau negru, cadru metalic



asiguram transport la si de la locul evenimentului



Detaliu achizitie



Denumire: [DA2830657]



Inchiriere scaune



Cantitate: 2500.00



(bucata)



Data initiere: 12.04.2012 14:53



Data limita etapa: 17.04.2012 17:00



( Ofertare )



Pret maximal: 20 RON



(4.57 EUR)



Descriere:



Furnizare prin inchiriere constand in : inchirierea scaunelor scaune tapitate cu structura metalica in cadrul evenimentelor organizate de Municipiul Targu-Mures in anul 2012, asigurarea transportului mobilierului inchiriat la si de la locul de desfasurare al evenimentului, asigurarea serviciilor de manipulare a mobilierului inchiriat, asigurarea serviciilor de curatare a mobilierului inchiriat.



Pentru fiecare scaun inchiriat – pretul va contine si cheltuielile cu transportul, manipularea si curatarea acestora



Citeste mai mult: Primăria Târgu-Mureș vrea scaune de la amicul Țerbea (maxim 2500!). Nu e știre cu… cufureală!

Citeste mai mult: Afacerea primăriei lui Florea pe Presidentul lui Țerbea. Ca între brașoveni- târgumureșeni și pentru a-i mai da vreo 20.000 de euro cadou?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.