luni, 4 februarie 2013

Primăria Craiova și ea parte împotriva gangsterilor care au dezafiliat și furat Universitatea



Primăria Craiova și ea parte împotriva gangsterilor care au dezafiliat și furat Universitatea
Cum niște javre din FRF, LPF, foștii pușcăriași și tembelii cu interese au dezafiliat Craiova, nici răspunsul instituției pe bani publici, primăria, nu putea să nu apară. Până când porcii vor plăti în instanță ce au furat, salutăm demersul municipalității, care se constituie ca parte civilă. Desigur, așa ceva nu se poate întâmpla niciodată la Primăria Târgu-Mureș, care dă cadouri la pedeliștii gen Maior, Borșan, din banii publici, cu aranjamente sportive și de 850.000 de euro pentru fostul pușcăriaș Țerbea (căutați proiectul dedicat de asociere al amicului Florea pentru amicul și brașoveanul lui iubit, 850.000 de euro din banii proștilor de tîrgumureșeni!), așa cum bandiții din primărie nu îl scotocesc pe Maior și familionul la buzunare atunci când îl vinde pe unul în Italia cu 600.000 de euro, dar vă fac la buzunare derbedeii de partid pentru a cumpăra lui FCM instalația de nocturnă de 200.000 de euro pe care pramatiile o pierd, fiind scoasă la licitație. Banii trebuie să meargă numai într-o direcție, subordonații de partid nu trebuie să returneze nimic, așa consideră bandiții de la PDL. Consecințele votului etnic și a politicii să nu fure maghiarul ce poate fura astăzi românul, politică pe care olteanul nu o are!
P.S. Primarului din Craiova: vreți motivație pentru dezafiliere? Căutați stenogramele Maior-Țerbea, în care fostul pușcăriaș îl asigura pe Maior-ul ilegal al lui Florea și beneficiar de sute de mii de euro din bani publici pe ceea ce bandiții numesc Transporturile terestre ocazionale ale primăriei, că îi face rost de Subotici. Care Subotici putea pleca doar prin dezafilierea Craiovei!

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a venit însoţit de un avocat, că Primăria municipiului Craiova deţine unu la sută din veniturile echipei Universitatea Craiova, astfel că, în raport de prejuduciul global calculat de către club, şi municipalităţii îi revine un procent de unu la sută, respectiv suma de un milion de euro.

Edilul municipiului Craiova a mai arătat că, potrivit unui sondaj de opinie realizat după declanşarea scandalului privind dezafilierea Universităţii Craiova, 80 la sută dintre craioveni vor ca echipa să rămînă în formatul actual, aproximativ şase la sută sînt de acord cu înfiinţarea unei alte echipe, iar restul nu sînt interesaţi de subiect.

Lia Olguţa Vasilescu a mai spus că echipa ar trebui să rămînă în formatul actual, dar acest lucru nu ar fi posibil, potrivit susţinerilor dintr-un comunicat de săptămîna trecută al FRF, în care s-ar fi precizat că municipiul Craiova poate avea o echipă, dar să nu se mai numească Universitatea Craiova şi să nu-l mai aibă pe Mititelu drept finanţator.

Decizia de anul trecut a Comitetului Executiv al FRF se află în atenţia procurorilor DNA în urma plîngerii penale depuse de gruparea Universitatea Craiova, la 16 septembrie 2011. Clubul oltean a cerut începerea urmăririi penale faţă de membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal care au votat excluderea Universităţii Craiova din FRF, acuzîndu-i de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.

sursa: Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.