duminică, 24 februarie 2013

Johannis sare în barca PNL. După ce a dat o palmă celor care votau, români fiind, cu Forumul democrat german



Johannis sare în barca PNL. După ce a dat o palmă celor care votau, români fiind, cu Forumul democrat german
Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a confirmat că s-a înscris în PNL. Știre șoc. Știre care dovedește că în România până și sasul se molipsește de la români de…traseism politic. Adică tu, primar ales și reales din 2000 încoace, fără probleme în justiție ca Becali, pe care l-am înțeles că a intrat în PNL pentru imunitate, deși găinăria asta cu protecția șmecherilor aleși de 5000 de persoane ar trebui să înceteze, vii și sari în barca lui Crin, cel care se visează (fără ironii legate de somnul dulce a lui) președintele României! Pentru ce? Ai dovedit, timp de 12 ani că poți să conduci un oraș puternic și frumos fără să ai nevoie de politrucii de la București, de ce să intri acum în PNL? !
Pentru unul care a votat cu Johannis în 2000 faptul e de neconceput.  În vara lui 2000 eram în armată, la celebra școala de ofițeri pentru artilerie și rachete de pe Calea Poplăcii. Comandantul ne-a scos în careu și ne-a oferit ocazia de a vota. Aveam de ales între un pesedist și un sas, un profesor necunoscut. Cum am votat și cum au votat cea mai mare parte a cursanților? Pentru sas și împotriva pesedistului! Votul etnic, cerut de bandiții de români din Târgu-Mureș pentru găinarii PDL a funcționat perfect, dar contra românului. Toată lumea e considerat că pesediștii au avut ocazia să arate ceea ce pot și un sas va lucra…nemțește. Care a fost consecința votului etnic? Cu nici 2.000 de sași în Sibiu Forumul democrat german a obținut o treime din mandatele de consilier județean și jumătate din mandatele de consilier local. La scară, cu 2.000 de sași, Forumul democrat german a obținut cam cât câștigă de obicei UDMR la Târgu-Mureș, acolo unde populația maghiară trece de 60.000 de persoane!
Așadar, lumea s-a săturat de români, de hoțiile lor sau de neputința lor (ceea ce nu se poate spune încă la Târgu-Mureș, acolo unde sunt și interesele foștilor comuniști și a băieților cu ochi albaștri care duc campanii împotriva udemeriștilor și în favoarea pramatiilor de pedeliști ținuți de mafia de partid pe banii publici) și a votat pentru un minoritar. Ceea ce e un exemplu de normalitate, anormalitatea fiind doar prezența unor partide pe criterii etnice. Și cum rețeta a dat succes la Sibiu au fost destui târgumureșeni care au votat pentru minoritar doar ca să scape de hoții de români. Doar ni s-a cerut vot etnic, nu? Fără să se specifice etnic împotriva românilor sau etnic pentru români. Lăsând gluma la o parte, Sibiul e un oraș care bate multe alte orășele cu pretenții portocalii de conducere a regiunii. În fapt, javrele de la PDL vor doar să-și extindă afacerile de partid în toată regiunea, lucru realizabil dacă reușesc să mute, mafiot, capitala la Târgu-Mureș sau cine știe în ce cuib de pramatii PDL. Ceea ce au ales sibienii în 2000 și au reconfirmat alegerile următoare a fost că votul etnic a fost bun și că el merită analizat de alții care votează din instincte primare, ca să nu fure maghiarul ceea ce poate fura românul și dirijat de foștii tovarăși cu interese și pretenții de mari români și de băieții cu ochi albaștri care dau cu tasta la ziare locale sau pun la cale diversiuni cu atacuri ale vandalilor sau cu înjurături de neamul lui Attila venite, fictiv, din partea maghiarilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.