joi, 14 februarie 2013

Sesizare depusă. Să vedem dacă subordonații din Primăria Târgu-Mureș nu se fac iar că muncesc. Curte de centrală termică dată cadou unui șef de asociație?!



Sesizare depusă. Să vedem dacă subordonații din Primăria Târgu-Mureș nu se fac iar că muncesc. Curte de centrală termică dată cadou unui șef de asociație?!
După cum am scris, curtea centralei termice de pe strada George Coșbuc a ajuns pe mâinile șefului de asociație Cucuiet. Insul nu ne-a prezentat vreo autorizație legală, una de construire și nici măcar dovada vreunui impozit. În consecință, pentru că omul e pe banii noștri, chiar dacă autorizație de șef de asociație primește de la afaceriștii de partid din primărie, am înregistrat sesizarea în care ceream Primăriei Târgu-Mureș să prezinte actele prin care îl autorizează pe Cucuiet să își facă curte proprie în curtea centralei. Omul are 200 mp în folosință proprie, și-a plasat acolo coteț de câini, fiind obsedat să nu fie furat, își parchează camionul de serviciu și și-a construit parcare acoperită din elemente combustibile pentru mașina proprie. Unde sunt autorizațiile de construire pentru care alții sunt amendați de polițiștii locali sau alea nu se cer pentru ins care se laudă că are de dat 10 abonamente la FCM  și care taie spațiul verde și copacii pentru că l-a rugat nu știu ce borfaș, pe numele mic știut, doar, Claudiu?!
Indivizi din primărie care sunteți profesioniști și funcționari publici, adică în slujba noastră, nu a javrelor de partid: Unde e autorizația prin care un individ folosește 200 mp din curtea centralei? Unde e autorizația de construire garaj? Unde e dovada plătirii impozitelor, dacă ați fi dat vreo autorizație legală? Nu vorbim de un caz  de ieri, de azi, individul și-a tras curtea de 200 mp în folosul propriu de acum două luni, a pus lacăte pe ușă, a blocat cu panouri și reclame vizibilitatea, ca să nu vadă fraierii pe care îi conduce ce învârte acolo unde s-a fluturat și cu porci tăiați. Să mai spunem că la 20 mp de afacerea Cucuiet locuiește și președintele CJM Dobre și nu am văzut să fie oripilat de ce face Cucuiet acolo? Așteptăm, deci, răspunsul legal și poate cu acest prilej verifică ăștia din primărie și grădina de 40 mp pe care o are Cucuiet la bloc. Avem deja răspuns de la primărie, când am cerut prezentarea autorizației și a impozitelor legale, că în aceea curte sunt flori frumoase care înfrumusețează cartierul. Se pare că ăștia acoperă cu nesimțire afacerile pe teren public sau privat al municipiului pentru gășcarii de partid. Doar proștii plătesc impozitele. Luați atitudine și le dați ce merită bandiților care își fac meseria diferit, în funcție de client?!
P.S. Dacă meseriașii din primărie nu lucrează și nu răspund în termenul legal și cu actele cerute mai există instituții cărora li se poate prezenta cazul, pornind de la presă, poliție și terminând cu prefectura. Sesizarea poartă numărul de înregistrare 3, din data 26.01.2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.