duminică, 3 februarie 2013

Gura păcătosului adevăr grăiește: clasa politică este parazitată de impostori, de demagogi și de farsori



Gura păcătosului adevăr grăiește: clasa politică este parazitată de impostori, de demagogi și de farsori
Când vrea, Florea spune bine adevărul. Așa cum a consemnat siteul de propagandă PDL Mureș, adică tîrgumureșeanul.ro, site de pe care copiază și bandiții care pupă fundul lui Dorin Florea și pun pe siteul pe banii publici, tîrgumureș.ro, gunoaiele de partid și prostiile de ridicat Maiorul de la rang de afacerist la cel de om în slujba cetățeanului. Dacă ieri ne luam de Florea că se pronunță asupra legii presei, dar agreează rahaturile de partid (vezi cum ajunge publicitatea primăriei pe organul de partid, vezi cum presa merge cu șmecherii ăia la notar, așa cum se laudă cătanele lui Florea, ghici dacă miroase asta a cartel, dar primăria lui Florea lucrează doar după modelul Zereș), hai să luăm partea politică. Clasa politică este parazitată de impostori, de demagogi şi de farsori recunoaște Florea, care are ceva experiență în partid sau personală. Florea putea continua: clasa este parazitată și de șmecherașii cu firme și pomană din banii publici, de parașutații din alte partide, de rudele PDL-iștilor), de subordonații mei, de camarilă și așa mai departe.
Păi sigur nu PNL-iștii au reușit performanța să dea publicitatea pe firmă abonată ani în șir, Info Statistics, cea care tipărea și Monitorul primăriei și înștiințările primăriei! Desigur, gașca se mai și laudă că merge cu presa la notar: ca presa mureșeană, care nu are curaj să participe la licitație de teama șmecherașilor din primărie, să se asigure că pupă ceva din banul public dat de intermediar?! A ce miroase asta, tipi din DNA Mureș și din Consiliul Concurenței? P.S. Vedeți că e un guvern USL, dacă nu știați, puteți ridica capul din pământ! Nu peneliștii au băgat pe listă inși parașutați din n partide (Florea, Oprișcan și Poruțiu – de la PNȚCD, Giurgea, de la PUNR, PNL, PSD și dracul mai știe, Borșan de la PNG, nu PNL-iștii au făcut angajări rude de pedeliști (primărie, răposata Casă a tineretului, nu PRM-iștii și-au nășit rude. Nu PNG-iștii au transformat uratul în obiceiul pupați fundul conducătorului iubit, ca noi să ne lăudăm că 2000 de elevi au fost luați de mână de profesori și au primit pachețele pe firmele noastre abonate. Nu UDMR-iștii și-au tras loc de divizie a doua de la primar PDL de Sânnicolau Mare, în campanie electorală, ca bandiții să nu primească 10 voturi în plus! Nu UDMR a gândit afaceri pe Siletina lui Maior sau pe clubul lui maică-sa și sigur nu maghiarii au decis să îi facă cadou familionului lui Maior instalație de nocturnă de 200.000 de euro pe care șmecherașii au și scos-o la licitație și sigur nu ei au spus că fostul pușcăriaș Țerbea moare de foame, hai să îi facem un proiect de hotărâre de consiliul, de 850.000 de euro, pentru ca niște gagii ai individului întreținut să joace futsal, pe banii publici! Nu mai amintim afacerile în familie, cu închiriat spațiul public pentru zilele târgumureșene, afacerile cu angajații Știi TV și cu primăria ca partener, guriștii și prezentatorii de partid care și-au primit banul public. Nu mai pomenim că nici udemeriștii nu s-au folosit de afacerea și propaganda isterică a unor ratați din SRI, cu vandalii care atacă orașul, sunt din partide și numai candidatul-primar Florea îi poate apără pe târgumureșeni de inșii imaginari! DNA Mureș s-a spălat pe mâini, ce manipulare, ce bani publici, ce funcționari, ce licitatiapublica cu anunț de autocolante, ce folosirea funcționarilor publici, ce ins din SRI(dat afară) a pus la cale asta, după cum a recunoscut Florea- Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost SRI-ist! Așadar, doar cine știe…cunoaște! Gura păcătosului!


Prim vicepreşedintele PDL, dr. Dorin Florea – care este şi primar al municipiului Târgu Murş – a declarat, astăzi, că-i invită la Târgu Mureş pe ziariştii care mai au ceva de spus în România, în frunte cu Cristian Tudor Popescu, cărora este dispus să le asigure în mod gratuit cazare şi mâncare, doar pentru a scrie o lege a presei.  Florea a spus că elaborarea unei legi a presei din România nu poate fi lăsată pe seama politicienilor deoarece clasa politică nu are ce să scrie o lege a presei din moment ce asistă cu toţii, „părtaşi şi complici, la murdăria din România”.   Prim vicepreşedintele PDL a adăugat că aşa cum clasa politică este parazitată de impostori, de demagogi şi de farsori, tot aşa este parazitată şi breasla jurnaliştilor, însă aceştia trebuie să scrie şi să se protejeze de „acest cancer şi de acest parazit” care a apărut la mai multe categorii sociale din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.