marți, 19 februarie 2013

Ce afaceri mai vânează șmecherașii din PDL Mureș din administrație



Ce afaceri mai vânează șmecherașii din PDL Mureș din administrație
Vă sunt cunoscute interesele unora care au distrus Energomur pentru a pune mâna pe spațiile sale și să inventeze o piață pentru centrale termice de apartament și de școli. Doar creditul de multe milioane de euro luat de bandiți pe oraș spune multe. Despre afacerile cu cinema Arta, care trebuia modernizat și dotat (500.000 de euro) de firme dintre care abonate la banii publici la portocalii nu mai spunem nimic. Acum, alte afaceri care pot puți a gunoi portocaliu, prin prisma intereselor:
1.     Afacerea teren pentru cine știe ce borfași, pentru prostime doar teren Peninsula
am avut o discuţie serioasă cu şeful acestui festival legată de susţinerea pe care am avut-o în 2012, dar şi în perspectivă. Locaţia pe care am prevăzut-o pentru anul acesta e Parcul Municipal, să sperăm că ni se va ceda acel teren de 14 hectare, va fi o locaţie care va da, pentru foarte mult timp de acum încolo, seriozitatea şi grandoarea acestui festival", a spus Florea. (http://www.ftr.ro/primarul-din-targu-mures-nu-este-de-acord-cu-mutarea-festivalului-peninsula-la-cluj-63071.php)
Așadar, dați-mi mie terenul, fac eu ce are chef gașca din spate, dar vă las să îl folosiți voi 4 zile pe an. Din fericire, organizatorii Peninsula au spus pas și și-au mutat afacerea la Cluj-Napoca, la Boc. Să vedem dacă nu și aici Boc le-a propus un spațiu pentru care au interese porcii PDL!
2.     Afacerea 2,1 milioane de euro din banii publici pentru reparații ștrand la care vin polițiștii locali care stârpesc cuibul de țigani !
Vă este cunoscut că am sesizat CNCD pentru discriminarea angajaților lui Florea în ceea ce privește tratarea rromilor, prezentați de borfași pe tîrgumureș.ro ca fiind: țiganii care și-au făcut cuib! Porcii de subordonați ai lui Florea ar putea învăța că și în cazul în care cetățenii ar fi făcut vreo prostie poliția locală nu poate să anunțe etnia făptașilor. Problema nu e numai la menționarea etniei, pentru că bandiții cu interese știau de planurile găinarilor cu banii publici și cum puteați rămâne fără milioane de euro dacă spațiul ajungea pe mâinile celor din primărie! Citiți și vă cruciți! Gura păcătosului adevăr grăiește!

Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.

Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului "Bazine de înot", realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.
Sursa: tîrgumureș.ro, postarea cu titlul schimbat după ce derbedeii și-au dat seama de rasism și cuibul a dispărut, țiganii au devenit persoane fără adăpost și stârpirea a fost scoasă de bandiții lui Florea de pe site și înlocuită cu banalul…evacuare.  Afacerea care urma să aducă 2,1 milioane de euro în buzunarele unora ca Bența, Poruțiu, Borșan, cei care primesc pe firmele înființate de ei bani puhoi de la primăria lui Florea?!
P.S. Curtea de conturi, dacă tot am adus vorba de bazin, poate verifici achiziția de 200.000 de euro, cât instalația de nocturnă cumpărată pentru FCM și scoasă de bandiți la vânzare în contul datoriilor către stat, pentru balon acoperire bazin, pe firmă înființată la nici câteva luni de la afacere. Nu de alta, dar într-un an Asociația Protecting People, care ar avea angajați oameni cu handicap, a primit 250.000 de euro din afacerile fără concurență prin primăria lui Florea (pentru balon, tractor, unelte, aspirator subacvatic).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.