vineri, 8 februarie 2013

Huidu, bun național, greu de trimis la zdup



Huidu, bun național, greu de trimis la zdup
Că unii sunt prea proști ca să nu facă pușcărie și alții prea șmecheri sau prea bine apărați, scuzați, iertați, se știe. La fel și că Huidu, care a comis un accident idiot cu 3 morți, că nu va face pușcărie. Doar e un bun național și ne  aducem aminte cum pramatiile de colegi de la Prima sau de la late televiziuni făceau emisiuni în care să spună ce băiat inteligent e acesta, cum a avut ghinion, cum de stelele s-au unit ca să îi strice ăstuia destinul, cum că alinierea planetelor i-a bușit horoscopul veseliei și al destinului de mare om.
Toți demenții au sărit atunci ca să îl apere pe Huidu, care nu era un cetățean care a omorât în accident 3 oameni ci Huidu, bunul național, cel care ne face să …râdem. Acum e rândul justiției să râdă și gluma numită proces s-a terminat cu bine: 4 ani închisoare cu suspendare, deci vax albina. Scriam la momentul scandalului că exista o soluție ca să avem un rănit în viață și un făptaș condamnat:  dacă Huidu era cel bătut în discotecă, în locul baschetbalistului și sportivul să fi fost în locul șoferului tolomac Huidu (amendat de poliție cu un an înainte, în același loc, după depășirea liniei continue, deci, trecea, din nou, pe sens opus!). Dar cum istoria nu mai dă o șansă, ne-am ales cu un sportiv de culoare mort și cu bunul național bine merci. Dacă Huidu și-a luat totuși pedeapsa de la Justiția divină rămâne de văzut, el părând în continuare de pe altă planetă. Familiile celor îndoliați sunt datoare să încerce prezentarea cazului la CEDO și să obțină măcar așa condamnarea celui care a dus 3 oameni în mormânt. Iar celor care îl apără pe individul Huidu le recomandăm să urmărească unele cazuri penale sau măcar emisiunile cu pușcăriași de la B1 ca să vadă cum în România capitalistă unul care conduce mașina fără carnet și fără a face accident poate lua 2 ani de închisoare cu executare și un alt individ poate să omoare cu carnet și prin accident 3 oameni și să nu facă o zi de pârnaie! Halal Justiție, haideți și cu cazul Năstase, e păcat să stea 6 luni la închisoare, din condamnarea de 2 ani, iar ceea ce justiția  a considerat că sunt complicii lui să facă 7 ani!


Cotidianul.ro dixit:

Fostul realizator TV Şerban Huidu, implicat într-un accident în care au murit trei oameni a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu suspendare.

Pedeapsa în cazul fostului realizator TV, trimis în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului soldat cu trei morţi, din octombrie 2011, a fost majorată de la doi ani de închisoare cu suspendare la patru ani, tot cu suspendare, a decis, joi, Curtea de Apel Braşov.

Decizia Curţii de Apel Braşov este definitivă.

Conform aceleiaşi decizii, Şerban Huidu are interdicţia de a se urca la volan pentru o perioadă de şase ani.

Huidu nu a fost prezent în sala de judecată în momentul pronunţării sentinţei.

Rudele victimelor accidentului consideră ca această pedeapsă este nedreaptă.

"Nu-mi vine să cred, nu mai avem ce să facem", a spus fiul lui Ştefan Lungu Balog, una dintre victimele accidentului produs de Şerban Huidu.

"Consider că nu a fost aplicată legea în spiritul ei, pentru această faptă, omor din culpă, cu arma numită autoturism. Să văd ce fac mai departe. Am înţeles că nu ar mai fi căi de atac, decât CEDO. Aceea mai este. Voi merge şi acolo", a spus la rândul său Elena Balog, soţia şoferului mort în accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.