luni, 11 februarie 2013

Comisia Europeană nu a văzut atacurile la adresa Justiției și la adresa legilor din partea lui Becali !



Comisia Europeană nu a văzut atacurile la adresa Justiției și la adresa legilor din partea lui Becali !
Informațiile ultimelor zile au fost cam la fel: Comisia Europeană atrage atenția, în raportul pe Justiție, asupra atacurilor media îndreptate împotriva sistemului judiciar. Raportul este ultimul dintr-o serie de poziții ale unor organisme internaționale care fac referire la faptul ca in România o parte din mass-media e folosita in scopuri politice. Trustul lui Dan Voiculescu a fost nominalizat de OSCE ca "exemplu viu" de instrument politic. Cam același lucru l-au scris toți în relatările lor, de parcă atacurile la adresa Justiției și la adresa legilor  le fac doar cei din trustul lui Voiculescu.
Doar de curiozitate, căutați declarațiile lui Becali, în care fostul cioban amenința pur și simplu cu ce se va întâmpla dacă va fi condamnat! Unele recente: Cer azil politic dacă voi fi condamnat; A venit sfârșitul lumii dacă e o decizie împotriva lui; Cu el e Dumnezeu; Nu cere bani, dacă procurorii nu fac recurs! Și așa mai departe! Astea nu sunt amenințări la adresa Justiției, a legilor? Unde sunt europenii atunci când trebuie? Un individ pe banii proștilor de români, adică ales de prostime, își permite să nu respecte legile la nașterea cărora se presupune că ajută și el? În ce țară mai e posibil ca un slujbaș al statului să fie lăsat pe TV să emită amenințări la adresa justiției, a procurorilor? Doar pentru asta și tot merita ca amețiții din Comisia Europeană să îl anunțe  pe Becali ca un factor de pericol pentru mersul normal al justiției!  Să mai amintim că fostul cioban își permitea să  amenințe ANI, să înjure Consiliul pentru combaterea discriminării care l-a prins pe slobodul la gură cu mizerii rasiste și discriminatorii, în țara…lui? Care țară a…ta?! Aromânul vă face pe toți, dar el nu reprezintă nimic decât etnia sa, românii nu pot fi băgați în aceeași oală, ei nu pot să suporte consecințele pe țară pentru faptele unor indivizi cu probleme și ce să vezi România lui Becali e și România lor!
P.S. Pe când un boicot la adresa condamnatului Becali, la următorul meci al Stelei de pe terenul propriu? Doar așa, arzându-l la buzunar, omul poate înțelege că românii nu pot accepta orice măgărie/afaceri cu terenurile/mită în valiză/băgatul în portbagaj și sechestrarea de persoană, chiar și mângâiată duios pe cap de justiția timorată sau nu! Ia faceți un boicot, să vedem cu ce vă poate amenința Becali, că mută Steaua prin Brazilia?! Ia dați-i războinicului stima voastră și mândria și disprețul suprem, să vedem dacă mai cere azil politic și mai amenință cu sfârșitul lumii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.