luni, 11 februarie 2013

Becali - scos basma curată. Condamnarea cu suspendare e frecție la picior de lemn din partea justiției. Exemplu de urmat pentru borfașii care vor să răpească persoane?



Becali - scos basma curată. Condamnarea cu suspendare e frecție la picior de lemn din partea justiției. Exemplu de urmat pentru borfașii care vor să răpească persoane?

3 ani pentru Becali. Stați, nu vă bucurați, e vorba cu suspendare. Justiția noastră, oarbă, chioară, surdă, mută, atentă mai mult la unii decât la alții, a reușit să îi dea o condamnare fostului cioban. Nu a fost cu 11 ani cu executare, sunt buni și 3 cu suspendare, ar spune unii. Despre exemplul dat de individul acesta, care mai e și parlamentar și a fost și parlamentar european, adică angajat al prostimii care votează orice mincinos, orice individ cu maximum 12 clase sau orice individ sprijinit de javrele de partid, nu se suflă un cuvânt. Câți dintre borfași nu vor fi încurajați de fapta lui Becali, care s-a substituit unei legi și unor organe de anchetă? Și așa avem rromii care își fac propria lege, acum am ajuns ca și aromânii - alți minoritari, așa cum se consideră chiar și unii dintre ei, alții, gen Becali, dându-se…români, adică majoritari, ceea ce este de discutat, atâta vreme cât nici istoricii nu s-au lămurit dacă aromânii nu sunt altceva decât altă minoritate din multele din România – să-și facă legea singuri?
P.S. Poate presa o lasă mai moale cu Becali, în toate emisiunile în care vor să îi ia banii sau să râdă de el, știind că bagă ceva cu rasismul, cu discriminarea sau înjurături la adresa altora. Parte bună este că avem în rândul condamnaților și a foștilor condamnați o figură nouă. Să nu fie doar oamenii de fotbal gen Țerbea și Dragomir ca foștii pușcăriași care au dezafiliat Craiova, să mai intre și Becali, cu condamnarea lui și beneficiar al dezafilierii montate de mafioții fotbalului românesc, și îi așteptăm rudele și ceilalți geambași de fotbaliști despre care s-a spus că au păgubit cluburi și statul. Fotbalul românesc a început să devină definitoriu prin numărul mare de pușcăriași, foști pușcăriași, cercetați de DNA, condamnați cu suspendare. Măcar la așa ceva să conducem în Europa, dacă fotbal nu mai este și am rămas doar cu hoții care cheltuiesc banii publici pe echipe PDL, cu troglodiții care cumpără instalații de nocturnă pentru familii PDL, cu ratații care cumpără locuri de divizie și susțin că ei continuă activitatea secției de fotbal, cu arbitri care merg cu folcloriste, cu conduceri care se adună la hotelurile foștilor pușcăriași, cu geambași care păgubesc statul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.