marți, 12 februarie 2013

Politică și morți. Desigur, la Târgu-Mureș



Politică și morți. Desigur, la Târgu-Mureș
Unii ajuns să transforme și morții în unelte politice! Regretabil, o jurnalistă de prim-rang - și asta o spune cineva care a făcut presă cotidiană 12 ani și a recunoscut mereu meritele profesionale ale Sorinei Bota - a murit și unii încep să lanseze teorii, în meciurile pe care le au cu Consiliul Județean Mureș, acolo unde nu au reușit să-și pună la șefie întreținuții PDL, sculele lui Florea, cum se dădeau cei care făceau parte din Planul lui Florea, pe principiul acela gândește, noi suntem copiii lui de mingi (vezi și precedentele afaceri cu Arta, terenuri de la jandarmi, armată ș.a.m.d.),  cum că unii acoperă firme care au lucrat la podul care a fost parte în accident, că nu răspunde CJM și așa mai departe. Un om a murit și este, desigur, nevoie să se lămurească cum s-a întâmplat accidentul, dar pentru aceasta există poliție, procurori, justiție. Nu e nevoie ca bandiții de la PDL Mureș, prin scribălăii lor reali sau… inventați, să se folosească de moartea  jurnalistei care a lucrat la organele lor de presă, ca să dea în CJM, Dobre și în oricare vizat de ei. Lăsați  instituțiile statului să își facă datoria și dacă cineva a greșit trebuie să plătească pentru neglijență. Și pentru că am adus vorba de neglijență, ne amintim cum a murit o altă tânără, pe strada Coșbuc. Acum vreo 4 ani o fată a murit în chinuri, după o explozie, au fost rănite alte persoane și o casă a fost distrusă parțial. Firma care a lucrat acolo a fost Carusel, despre care nu se mai aude nimic. Ca poantă, firma a lucrat și pentru gașca din primăria lui Florea, existând afaceri pe școlile noastre. Ce s-ar fi întâmplat dacă se producea explozia la școli vă închipuiți. Ceea ce am auzit a fost că imediat după explozie gașca din primărie a oprit afacerile cu Carusel. Știau ea ceva sau doar a vrut să nu fie verificată pentru lucrările făcute de firmă și decontate din banii publici?!
În caz că nu știau clămpăii  de partid, primăria lui Florea făcea afacere cu firma Carusel SRL, care apărea în 2008, în Monitorul Oficial, pe numele lui Riceanu Puiu Anisia Adela și Riceanu Puiu Valentin Mihuț, asociați. Prin cerere de ofertă, desigur. Firma a pupat 188.852 de lei doar pentru reabilitare instalație de gaze la Grupul C-tin Brâncuși, acolo unde șmecherașii de partid și primărie au mai făcut, recent, afacere pe Conimur (127.000 de lei prin mila Primăriei Târgu-Mureș pentru Lucrări de reabilitare și modernizare corp cantină).
P.S. În cazul mortului de pe Coșbuc UDMR și presa maghiară nu au dorit sau nu au fost în stare să politizeze cazul. Dacă porcii de la PDL și presa controlată vor un subiect adevărat, care poate produce morți, să verifice legile rutiere și modul în care pramatii din primărie au făcut afaceri cu parcările în buza trecerilor de pietoni. Când va fi lovit careva pe trecerea de pietoni pentru că nu a văzut mașina din cauza mașinilor parcate, firma întreținută de javrele din primărie și cretinii din executiv vor fi dați în judecată pentru neglijență criminală. Pentru toate pramatiile astea: legea prevede clar: este interzis să se parcheze înainte și după treceri de pietoni semnalizate. Porcilor, nu știți să citiți sau sunteți doar pramatii care încearcă să le fure 3 lei pe oră târgumureșenilor, prin parcările ilegale și trasate cu creta? Așa că ciocul mic, voi aveți capcane mortale în oraș și atacați firme care au lucrat în alte localități? Aveți, dracului, dracului grijă de orașul pe care îl furați pe firmele dedicate și pe analfabeții cu diplomă din partid.



http://www.politiaromana.ro/dpr/regulament.htm
Art. 142. – Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor:

a) în zona de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă”;

b) pe trecerile la nivel cu calea ferată curentă şi la o distanţă mai mică de 50 m înainte şi după acestea;

c) pe poduri, pe şi sub pasaje denivelate, precum şi pe viaducte;

d) în curbe şi în alte locuri cu vizibilitate redusă sub 50 m;

e) pe trecerile pentru pietoni ori la mai puţin de 25 m înainte şi înainte de acestea;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.