miercuri, 13 februarie 2013

Condamnatul Becali acuză…abuz în serviciu. Despre cum amenință acesta justiția și presiunile lui din presă - Comisia Europeană nu pricepe!



Condamnatul Becali acuză…abuz în serviciu. Despre cum amenință acesta justiția și presiunile lui din presă - Comisia Europeană nu pricepe!

Schema presiuni și amenințări la adresa justiției devine o obișnuință la clanul Becali. Fostul cioban se dovedește mai meseriaș la manipularea prin presă și așteptăm ca și Comisia Europeană să deschidă ochii. Insul lansa mesaje la adresa procurori, DNA, ANI, propunea înțelegeri cu procurorii, cu DNA, legea nu e lege pentru aromân! O fi Dumnezeu pe pământ insul și nu pricepem noi? Sau frica de pușcărie îl face pe acesta să se comporte ca pe maidan? Ce instituție e capabilă să îl liniștească pe zbuciumat?!
P.S. Despre cât de proști sunt jurnaliștii care îl popularizează, pentru bani, audiență sau din convingere nu are rost să vorbim. Oamenii se comportă ca slugile lui Becali!

Gsp.ro dixit:
Gigi Becali a ajuns astăzi la Amsterdam, dar a anunţat că între timp a studiat legile şi spune că decizia ÎCCJ de a-l condamna la 3 ani de închisoare cu suspendare este un abuz.

Finanţatorul Stelei încearcă să găsească o cale de scăpare după decizia ÎCCJ: "Gata, am găsit chichiţa, au făcut abuz în serviciu. Ei încalcă convenţia europeană. Fac plîngere la CEDO, peste tot, la toate comisiile, la Preşedinţie, peste tot. O să schimb legea în România, o să vedeţi. Dacă este un complet de 5 decizia trebuia să fie favorabilă pentru mine.

E incompatibil acest complet de 5! O să vedeţi. Am vorbit şi cu avocaţii, trebuie să găsesc eu legile astea. Dar gata, o să vedeţi în curînd", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.