joi, 28 februarie 2013

Șmecherașii PDL Mureș au rețeta succesului: să intre în PNL pentru a pune mâna pe capitala de regiune!Șmecherașii PDL Mureș au rețeta succesului: să intre în PNL pentru a pune mâna pe capitala de regiune!

Bandiții care ne conduc la Târgu-Mureș și care vin cu teze fantasmagorice, de la pupatul în fund a secuilor și până la modificarea municipiului prin înghițirea unor localități apropiate, ca să se mărească populația orașului și poate și proporția etnică, ceea ce, spun leprele portocalii, ar ajuta la obținerea mai facilă a fondurilor au un model. Modelul Johannis. Omul pe care l-am votat în 2000, la Sibiu, pentru a nu ieși vreun hoț de român - rețetă de succes total care nu se aplică la Târgu-Mureș, oraș cu mega-interese ale foștilor tovarăși și ale actualilor inși din servicii care profită de votul barbar, etnic și necesar prin pericolul inventat tot de manipulatorii ăștia pe care îi vedeți dând cu pixul cu nume maghiare  - le dă javrelor din PDL cheia succesului! Intrarea în PNL poate însemna capitală de regiune și  așa ceva nu e moral, se poate vorbi de mari afaceri. Ceea ce le-ar prinde bine întreținuților pe bani publici ai primăriei lui Florea din PDL. Ia mai dați-le ăstora posibilitatea să îi usuce și pe alții de bani ! Iar dacă credeți că moralitatea e vreo problemă, unde e moralitatea în enunțul: Florea  a fugit din PNȚNC, din pseudo-situația de independent dependent de voturile dirijate etnic de fraierii de români - vă mai amintiți campania cu primar român și cum se dă acesta de ceasul morții acum să dovedească că e un băiat bun, iubitor de udemeriști și secui, mai puțin în campaniile electorale și manipulările porcilor din SRI -  la fel Poruțiu și Oprișcan, Maior a fugit din PRM, Borșan a fugit din PNG, de alții nu mai spunem că sunt lepre în PDL Mureș care nu au citit măcar statutul și s-au trezit aleși, realeși și cu afacerile pe primăria șefului de partid? Ce ar fi ca toți sobolanii să părăsească corabia, mafia PDL să se odihnească în pace și să ne trezim cu niște peneliști de tip nou care găsesc pentru regiune afacerile cunoscute: transport terestru pe primării, fotbal pe analfabeții de partid, instalații de nocturnă pe rudele rataților, reparații cetăți, străzi, montat tobogane și pompe până la marele zid chinezesc, dat cu mingea la coș sau pe futsal pe pușcăriașii de tip vechi și pe inșii care au prestat întru latinitate.
Johannis: Unul din motivele pentru care am intrat în PNL e ca Sibiu să devină capitală de regiune - See more at: http://www.realitatea.net/johannis-unul-din-motivele-pentru-care-am-intrat-in-pnl-e-ca-sibiu-sa-devina-capitala-de-regiune_1123587.html?utm_source=Cub-politica&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb#sthash.Guk3Lk7X.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu