marți, 19 august 2014

Badea îi atacă pe colegii…vedete! Pe motiv că nu au prestat pentru apărarea varanului!



Badea îi atacă pe colegii…vedete! Pe motiv că nu au prestat pentru apărarea varanului!
Vă cine să credeți că Badea - insul cu amenințări și provocări golănești de  spatele blocului - a predat un fel de literă A de jurnalism la școala de recalificare pentru inși cu sau fără bacalaureat, IMA?! Vă cine să credeți că păcăliciul se și dă… nejurnalist, dar e prestator pentru proștii care credeau că IMA, pe 1500 de euro, 90 de zile, e școală de presă? Vă vine să credeți că inginerașul prea șmecher ca să facă armata (așa cum s-a lăudat el!) cheamă vedetele (adică alți nejurnaliști,cum ar veni), ca să presteze pentru apărarea varanului, în timp ce el se uită în gura presei, adică a adevăraților profesioniști care produc marfa?
P.S. Vedetă e boul de pe sticlă sau intră aici și femeia de serviciu, portarul, insul de la lumini?! Că e greu de înțeles ce e aia vedetă! Vreun prost împrumutat de Voiculescu, care apare mai mult ca Voiculescu pe sticlă? Fii-sa? Cealaltă fiică?! Blondele lui Negru? Piticii glumețului cu poante de autobază și cu nume predestinat pupării șefului?
"Am tot asteptat de la marile vedete ale trustului Intact, si de data asta nu ma refer la Antena 3, la o reactie, fie ea si minima, fie doar pe net, in legatura cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu. Nimic. Nimic, nimic. Cred ca am asteptat destul: nici nu va mai veni.
Ele, vedetele, foarte active altfel, mai cu seama in mediul virtual, isi manifestau sensibilitatea reactionara in legatura cu tot felul de nimicuri zilnice care pentru ele pareau a avea, in mod ostentatiiv chiar, o importanta deosebita. Pe sistemul: “om face noi divertisment modern, cu hahaiala inepta si zgomotoasa, dar ramanem niste costiinte publice vigilente si active”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.