vineri, 29 august 2014

Poate târgumureșenii au uitat cum bandiții PDL Mureș au făcut praf peste un milion de lei pe mansardare și modernizare Academia de sport!Poate târgumureșenii au uitat cum bandiții PDL Mureș au făcut praf peste un milion de lei pe mansardare și modernizare Academia de sport!
Cum porcii etnici PDL Mureș fac afaceri doar pe scursuri etnic
e PDL Mureș și pe jegurile etnice din camarilă, poate verificați ce pungaș etnic și portocaliu umflă banii la Week-end! Asta ca să știe prostimea unde ajunge Hagi la cupa E.On și cât umflă din banii publici leprele PDL Mureș și borfașii de români cu afaceri exclusiv etnice și prin  borfașul de român din primărie.
Suma e infimă față de dedicația anuală a porcului mare PDL pe retardatul lui de partid, cam la nivelul instalație de nocturnă pentru mă-sa lui Maior - pe care bandiții PDL o folosesc gratis (instalația, nu pe mă-sa lui Maior, să nu se citească greșit!), și cam la nivelul de o cincime față de suma pe care a pierdut-o primăria în procesele lui Moga (atenție, 50.000 de euro doar cauțiunea la contestația la executare silită!).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu