luni, 18 august 2014

Ilegalul Maior, trimis de bandiții PDL Mureș pentru imagine, prin decontările pe Cătană. Porcii ăștia au auzit de abuz în serviciu, de cartel al javrelor care trebuie să îi facă reclamă nesimțitului de partid?!



Ilegalul Maior, trimis de bandiții PDL Mureș pentru imagine, prin decontările pe Cătană. Porcii ăștia au auzit de abuz în serviciu, de cartel al javrelor care trebuie să îi facă reclamă nesimțitului de partid?!
Bandiții din PDL Mureș fac reclamă fără limite și fără rușine. Porcii etnici cred că dacă îl bagă în față pe Maior, ilegalul cu bube mari la ANI, porcul mare din PDL Mureș nu va fi sancționat pentru angajările de borfași pe carnet de partid portocaliu și pentru dedicații etnice nesimțite și cu reclamă intermediată de Cătană, care se laudă că merge cu presa bovină la notar, pentru a stabili cotele de neparticipare la licitații, în ceva ce pute a cartel jegos românesc și a hoție cruntă, a porcului de partid!
P.S. Poate găsiți și aici semnăturile cu care bandiții de la școli au fost obligați să vină în față la bandiții PDL Mureș. După modelul  balon cu 400 de semnături, ca să pară că banditul PDL Mureș nu a făcut o dedicație la firma înființată special, pe avocățelul miluit de porcul pedelist cu 200.000 de euro! Târgu-Mureș, orașul în care e OK doar să fure românul și în care toate afacerile sunt pe bastarzii și lepădăturile PDL Mureș, nu?!

Lucrări de modernizare la Şcoala Gimnazială Dacia
Luni, 18 August 2014 13:26 | Imprimare | Email



Marime text:









     Luni, 18 august, viceprimarul municipiului, Claudiu Maior, a verificat stadiul lucrărilor de modernizare şi reabilitare la Şcoala Gimnazială Dacia de pe strada Panseluţelor.

    „Este o lucrare de anvergură, în care a fost investiţi peste 120. 000 de lei. A fost refăcut gardul exterior în zona curţii de recreere, au fost reabilitate integral patru  grupuri sanitare, prin montarea de gresie, faianţă, uşi, lavoare etc. De asemenea, au fost înlocuite integral aproximativ 250 de lămpi de iluminat cu tub LED, pentru economisirea energiei electrice. În această perioadă,se lucrează intens la reabilitarea şi modernizarea clădirilor instituţiilor de învăţământ din oraş, astfel încât elevii şi profesorii să-şi poată desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii”, a explicat viceprimarul Claudiu Maior.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.