vineri, 15 august 2014

Mândru că e român și ortodox, Ponta a furat Likeuri prin imaginea minoritarei Halep!



Mândru că e român și ortodox, Ponta a furat Likeuri prin imaginea minoritarei Halep!
Cum pentru ortodoxul și românul Ponta performanțele româncelor nu contează, gagiul dă premii, prin prostovanii și bufonii PSD, aranjează turnee de tenis cu bani publici și își face imagine pe spatele minoritarei Halep! Azi, faza. Dă-i un Like minoritarei și votul merge la… majoritar! După apariția unor articole, se pare că Ponta și-a scos găinăria de pe pagină! Sunteți mândri, români, că acesta asta înțelege prin a fi mare român?! Apropo, micule Titulescu, niște sportive românce au devenit campioane mondiale sau europene. Pe alea nu le promovezi sau ai o problemă doar cu aromânii? Să ghicim, îl grațiezi pe Gică Popescu, rudă pe aromân și pe aromânul Becali? Mândru că sunt român, nu, care are în partid pe unul care a încercat să scoată din pușcării bandiții din etnia lui! A dracului mândrie etnică la pesediști și valorează exact ce știți din partea poporului!


Nasultv.ro:
INCREDIBIL! | Cum fură Ponta like-uri pe Facebook folosindu-se de imaginea Simonei Halep!

curând, Simona Halep şi-a lansat pagina personală de Facebook. Cum era de aşteptat, sportiva şi-a invitat numeroşii fani să îi aprecieze pagina.

Mare iubitor de sport şi de vedete cu imagine bună, Victor Ponta anunţă bucuros că Simona şi-a lansat pagina pe reţeaua de socializare, foloseşte coperta ei de cont şi te invită să-i dai like. Surpriza este că nu-i dai like Simonei ci Premierului, care se foloseşte cu neruşinare de imaginea sportivei în goana de a mai strânge câteva mii de “admiratori” pe Facebook.

Simona Halep, singura sportivă din România care reuşit performanţa de a ajunge numărul 2 mondial în clasamentul WTA, nu ştie cu siguranţă că este folosită ca “hârtie de muşte” pentru orgoliul nemăsurat al prezidenţiabilului Ponta.

De fapt, cand esti obisnuit sa furi voturi ce mai conteaza niste like-uri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.