miercuri, 20 august 2014

Bandiții PDL Mureș, din nou cu reclamă pe ilegalul și întreținutul porcului mare PDL Mureș, Clodu Maior!



Bandiții PDL Mureș, din nou cu reclamă pe ilegalul și întreținutul porcului mare PDL Mureș, Clodu Maior!
Ilegalul ținut de porcul mare pedelist pe publicitatea virată pe Cătană, ca să fie toată gașca PDL Mureș mulțumită și hrănită de porcul mare, se afișează pentru a-și face imagine și a-și spăla fața de ilegal dovedit ca viceprimar și cu dosare la ANI pentru potlogăriile celui care l-a luat pe șoferaș consilier personal și ingineraș pe PFA! Doar pentru că bandiții PDL Mureș să mai aibă un aiurit, cu carnet de partid la butoane. Ce nu vă spune porcul mare pedelist e firma pe care se fac lucrările, adică una tot de camarilă sau a porcilor subordonați din PDL Mureș?! Oraș etnic, hoție etnică sau cum? Au ajuns borfașii să fure și pe publicitatea cu care Cătană merge la notar, în ceva ce pute a cartelul leprelor de români?!
P.S. Presă care nu ești șantajată de porcul PDL din primărie, ca TVR, care nu primește diplome de slugă de la porcul pedelist și chirii favorizante, fă o anchetă pentru PFA-ul cu care prostovanul l-a angajat pe Maior! Găinarul l-a pus să-și facă în 3 iulie actele și în 5 iulie banditul PDL l-a angajat pe ingineraș pentru a dedica 35.000 de lei din banii prostimii care dă mîna cu specimenul și pupă dosul răhățit pe carnet de partid! Ce calificare, are, borfași, Maior și cum de ați ajuns ca un nimic de partid fără experiență să fie plătit la nivel de viceprimar al borfașului PDL? Instituția se cheamă DNA, ANI are informații, dați hoților peste bot, iar angajații primăriei au legea avertizorului public prin care să demaște angajările leprele PDL, angajările rudelor de lepre PDL Mureș, folosirea casetelor primăriei prin borfașul cu publicitatea, scrierea comunicatelor instituției la prostănacul agramat care consiliază lepra PDL și așa mai departe…

Scoala Gimnazială George Coşbuc – pregătită pentru noul an de învăţământ
Miercuri, 20 August 2014 13:19 | Imprimare | Email



Marime text:



Încă o instituţie de învăţământ din municipiu este pregătită pentru începutul noului an şcolar: la Şcoala Gimnazială George Coşbuc a fost înlocuită tâmplăria din lemn cu tâmplărie PVC (în suprafaţă de 400 mp) iar spaleţii interiori şi exteriori au fost reparaţi integral. Investiţia se ridică la 200.000 de lei.

„Dintre unităţile de învăţământ propuse a fi reabilitate, 16 sunt finalizate, iar 8 – în curs de finalizare. După cum am promis, începerea şcolii îi va găsi pe elevi şi profesori în clădiri curate, moderne, reabilitate”, a declarat viceprimarul municipiului, Claudiu Maior, prezent, miercuri, 20 august , la recepţia lucrărilor de reparaţii la Şcoala Gimnazială George Coşbuc.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.