joi, 21 august 2014

Martirul Năstase e așteptat la televiziunile de propagandă pentru Ponta. Ponta, un selfie mic pentru pagină cu fostul pușcăriaș, cum se cuvine în tagmă?!

                                           Ochelariștii sunt, deocamdată, negustori cinstiți!

Martirul Năstase e așteptat la televiziunile de propagandă pentru Ponta. Ponta, un selfie mic pentru pagină cu fostul pușcăriaș, cum se cuvine în tagmă?!
A ratat marșul pentru banditul Voiculescu, așa cum a ratat glonțul tras de un mare vânător, e bun, măcar, pentru campania lui Ponta! Micul Titulescu primește o gură de aer proaspăt în campania sa rahitică și martirul în carne și oase, pentru propagandă.
 Suntem siguri că Năstase își va lua binemeritatul loc la A3, pentru a demasca ticăloșiile statului lui Băsescu, justiției lui Băsescu, aerului lui Băsescu, planetei lui Băsescu, iar Ponta îl va seconda, așa cum îl seconda atunci când maestrul Năstase îl lăsa să copieze, ca un mare îndrumător de doctoranzi PSD ce se dădea. Să te ții băsism în stânga și în dreapta, procese aranjate de Băsescu, martiraj al lui Năstase, cel care a refuzat să își recunoască vina, dar pe care prostovanii l-au lăsat liber, pe motiv că i-a venit mintea la cap! Să te ții, acum, martirul Năstase s-a întors și e mai viu ca niciodată! Păcat că au rămas complicii în închisoare, unii și cu pedepse astronomice față de gluma proastă numită pedeapsă pentru beneficiarul Năstase! 
P.S.  La antena cu prostul sechestrat, citate din Năstase:

Penitenciarul este o instituție depășită

Se impune o lege a grațierii
Corect, penitenciarul e o instituție depășită de familionul Năstase, care a scăpat ieftin, mai ales ea, care  a luat cu suspendare, că trebuia să îl crească careva și pe ăla micul. Și se impune o lege a grațierii, desigur pentru ceilalți potlogari PSD, inclusiv pentru rromii pe care pesedistul Mădălin și ăla de la partida rromilor îi visau afară din închisoare! Nerușinare specifică a pesediștilor, tupeu infinit, nerecunoașterea faptelor și acuzarea băsiștilor imaginari care bagă infractorii PSD în pușcărie, mai puțin nevestele complice?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.