miercuri, 27 august 2014

Prostovanii din TVR nu pot trăi 95 la sută din banii publici și abonamente, după ce au făcut asta zeci de ani



Prostovanii din TVR nu pot trăi 95 la sută din banii publici și abonamente, după ce au făcut asta zeci de ani
Presa scrie că Stelian Tănase, director general TVR, a scos azi o perlă cu închiderea TVR în primăvară. Cum suntem siguri că așa minune nu se poate întâmpla și cum știm că teveriștii sunt atât de proști încât nici măcar salariile legale nu și le-au luat conform CCCM unic pe ramură, dar știu să facă banii publici praf prin angajări de rude proaste, prin emisiuni idioate și prin investiții și mai idioate, la vreo 6 canale de tot rahatul, să îi amintim directorașului cum proștii lui stau doar pe banii publici și nici așa nu se descurcă, cu abonamente obligatorii și pomenile de la guvern! Prostovanii ăștia aveau 5 la sută publicitate și sponsorizări și 95 la sută erau abonamente plus bani publici făcuți cadou. Visul oricărui borfaș de bugetar, să vină banii și să nu ai criterii de performanță!
http://florentindeac.blogspot.ro/2012/10/obraznicia-tvr-ista-fara-numar-la.html
Scriam pe baza raportului TVR din 2010 că nu e posibil ca bandiții din TVR să adune doar 5 la sută din banii instituției din publicitate și sponsorizări, cu 95 la sută bani primiți public, pentru a face praf sute de milioane de euro.
Ca idee despre ce înseamnă 5 milioane de euro la 3.300 de angajați la stat: 1515 euro pe angajat! Desigur, o medie, pentru că unii au primit mai mult, alții mai puțin. 1515 euro pe fiecare falit de TVR, adică lunar 75 de euro prime pe angajat TVR! Poate fi o nesimțirea mai mare, în condițiile în care directoratele politice au fost halucinante și derbedeii ăștia nu au fost în stare să emită programe?! Tot ceea ce au făcut ratații a fost să preia de pe un canal ce transmite altul și să difuzeze și 8 ore de reluări din 24 de ore posibile! Crăpi în pace, TVR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.