miercuri, 27 august 2014

Festivalul ilegalului Mora, pe firma lui Mora și prin banii dedicați de Florea! PDL plus PNL egal love, când e vorba de banii publici de la prostimea târgumureșeană!



Festivalul ilegalului Mora, pe firma lui Mora și prin banii dedicați de Florea! PDL plus PNL egal love, când e vorba de banii publici de la prostimea târgumureșeană!
La fel de întâmplător cum ziariștii care prestau la organul PDL, Știi TV-ul lui Cătană, primeau afaceri cu primăria pedelistă Târgu-Mureș (gășcarii Roman, Chiorean, Blăjuț, Suciu, Manoilă și alții), la fel de întâmplător Mora, penelistul, e servit de Florea, pe motiv de amiciție politică PNL plus PDL. Voi plătiți impozitele local, găinarii PDL vă duc banii în altă localitate, pentru afacerile politice. DNA și ANI, vă simțiți? Dar angajații primăriei care au legea avertizorului public care permite demascarea angajărilor de porci PDL Mureș, folosirea instituției pentru propaganda retardatului PDL Mureș, șparlirea casetelor primăriei pentru televiziunea porcului pedelist, angajarea rudelor proaste de pedelist, angajarea borfașilor PDL pe PFA și pe alte chestii imaginare și fără calificare, nu se simt sau e frica de mafiotul PDL Mureș prea mare?!
Atenție, târgumureșeni, banii voștri se duc și pe un ilegal dovedit prin sentință definitivă, dar ascuns de sentință în parlament, cu imunitatea, Mora face și afacerea pe Moragroindul care a primit 4 milioane de euro când gagiul era consilier județean și a încălcat legea, gășcarul lui Florea se folosește de calitatea de parlamentar în mod ilegal și contra regulamentului Senatului (atenție, prostovanii de la Senat nici măcar nu au fost în stare să răspundă la sesizare în două luni!), iar deținătorul a 80 la sută din hameiul României ăși face un festival de proslăvire folosindu-se de calitatea ilegală a lui! Așadar, bani pentru ilegal de la rahatul portocaliu! Aici sunt banii dumneavoastră și interesele bandiților de partid! Să ghicim, PDL primește afacerea cu avocați în chestiunea contractului reziliat de Dobre pentru o anumită pistă, la fel de întâmplător și la fel de pe partid?! Sau retardatul ilegal al lui Florea îi cedează ceva afaceri PNL, tot pe partid?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.