joi, 28 august 2014

Evenimentul zilei scrie că Maior lua mită, el se flutură cu… parcările dedicate, desigur, pe Senin!



Evenimentul zilei scrie că Maior lua mită, el se flutură cu… parcările dedicate, desigur, pe Senin!
Poate verifică cineva interesele  personale și financiare ale ilegalului Maior, gagiu întreținut pe milioane de euro al lui Florea, care face lobby nesimțit și se postează la orice parcare. Reamintim că bandiții din primăria Târgu-Mureș au decontat câte 800 de euro pentru fiecare loc de parcare o mașină, pe firma Senin, iar parcările le-au făcut până și pe pedelistul Borșan! Sfîntă nerușinare și hoție românească a leprelor PDL sau ce?!
P.S. DNA și Curtea de conturi, verificați instalația de nocturnă de 200.000 de euro pe care o folosește gagiul PDL, pentru că nu am auzit ca porcul mare să îi ia retardatului cunoscut chirie și tolomacul se lăuda că lasă la fisc instalația în contul impozitelor neplătite de clubul pus pe mă-sa! Atenție, porcul PDL face parcări pe trotuar, contrar legii care spune clar la ce distanță de apartament se pot face parcări. Dați porcului cu legea în cap sau lăsați lepra să deconteze orice ban la partid, pe trotuare?!

40 de parcări noi în centrul orașului.
Joi, 28 August 2014 07:49 | Imprimare | Email



Marime text:





La capătul străzii Köteles Sámuel, în spatele blocurilor din zona Romarta, la cererea cetățenilor se vor amenaja 40 de noi locuri de parcare. ”La solicitarea celor care locuiesc aici și în colaborare cu ei, am conturat un plan de reabilitare al zonei. Vom finaliza în primă instanță în jur de 40 de spații de parcare noi, având în vedere că zona este una foarte aglomerată. Vom analiza posibilitatea aplicării unui nou covor asfaltic în zonă şi sistematizarea întregului areal. Din păcate, zilnic, aici sunt parcate multe maşini, ale angajaţilor de la Apele Română şi de la Dispeceratul 112,  fapt care îi lasă pe locatarii din blocuri fără locuri pentru autoturismele personale. De aceea se impune o reabilitare a zonei. Este o arie centrală a oraşului şi ne vom concentra atenţia asupra ei.” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.