miercuri, 27 august 2014

Evenimentul zilei scrie azi, în ediția tipărită, de interceptările DNA cu privire la bani pentru Claudiu Maior!



Evenimentul zilei scrie azi, în ediția tipărită, de interceptările DNA cu privire la bani pentru Claudiu Maior!
Să facă ordine DNA în rahatul ilegalităților PDL Mureș, începând de la vârf? După dosarele lui Florea avem dosarele lui Maior, ilegalul nesimțit și gagiul cu bube la ANI, pentru banii primiți de la borfașul lui pe PFA inventat pentru porcul mare PDL Mureș,  porc care îl pune pe  ilegal și să semneze ca primarul, pentru a se scoate atunci când porcul va fi luat de DNA!
 Coral, firmă pomenită de banditul PDL Mureș cu un milion de euro pe 10 ani, e și sponsor Iglesias, un alt semn că băieții veseli care primesc afaceri de la pedelist simt nevoie să întoarcă bani, ca niște capitaliști adevărați, pe firmele bandiților PDL Mureș și pe interesele porcilor PDL Mureș?!
Căutați dedicațiile bandiților PDL Mureș și banii care ajung la interesele PDL, desigur, din milă!
Foarte rapid, omeniții de primăria PDL Târgu-Mureș care simt nevoia să dea bani pentru afacerea pedelistului: Privo, iertată de impozite în limita a 200.000 de euro de banditul PDL, Bența, fără număr, Astor, fără număr, Energoplus, afacerea pe pedelistul Borșan, Coral, în dosarul DNA, Redatronic, fără număr, Intra Serv, de asemenea, Dafcochim, abonată și la închirierea de spații pentru banditul din primărie, Salubriserv, fără număr pe zdreanța de pușcăriaș Țerbea, Aquaserv cu pedelistul la butoane și cu apă, desigur, ieftină (nu ca pe vremea maghiarului pe care îl săpau porcii PDL Mureș pentru a-și pune camarila) și așa mai departe. Culmea mizeriei e pe invitația FCM, acolo unde bandiții se laudă cu 4 din 7 firme care asfaltează pe dedicația primărie, ca fiind sponsorii echipei lui Maior! Se întorc banii sau ce? DNA, curăță hoții etnici de la Târgu-Mureș și verifică și pe legea avertizorului public ce porc pedelist a fost angajat în rimărie ca porc pedelist, unde a dus porcul pedelist casetele primăriei, ce lichea a intermediat publicitatea de la porcul pedelist și pe ce notar, ce rude proaste de scursuri etnice pedeliste au fost angajate, PFA-urile bandiților etnici și așa mai departe!

Cei care s-au unit şi au făcut posibilă venirea lui Julio Iglesias la Târgu-Mureş sunt: SC Azomureş SA, Hotel Privo, Perla Harghitei, Sabion, Dedeman, Aliat, Ambient, SC Geiger Transilvania SRL, SC Contrascom Benţa SA, SC Insta Grup SRL, SC Astor Com SRL, SC Energoplus SRL, SC Redatronic Serv SRL, SC Coral Impex SRL, SC Transaldea SRL, SC Laborator La Angela SRL, SC Intra Serv SRL, SC Dafcochim SRL, SC Salubriserv SRL, SNGN Romgaz SA, SC Appia Management SRL, SC Conimur SRL, SC Silvana SRL, SC Compania Aquaserv SA, SC  Bea Construct SRL, SC Gedeon Richter SA, Foraj Sonde SA, SC Aspharom SRL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.