marți, 19 august 2014

Bandiții PDL Mureș transpiră ca să îl facă uman pe ilegalul Maior, întreținut de banditul PDL Mureș și pe PFA, că porcului îi mai trebuia în 48 de ore un ingineraș PDL de cărat în primărie, nu numai borfașii cu rude în PDL Mureș!



Bandiții PDL Mureș transpiră ca să îl facă uman pe ilegalul Maior, întreținut de banditul PDL Mureș și pe PFA, că porcului îi mai trebuia în 48 de ore un ingineraș PDL de cărat în primărie, nu numai borfașii cu rude în PDL Mureș!
Pentru amatorii de statistici, căutați al câtelea articol copiat de la prostovanul care îl consiliază pe retardatul de partid, căutați unde apar întâi dejecțiile de partid și cum de porcii lui Florea au crăpat cu toții și doar Maior, ilegalul, a rămas să reprezinte primăria PDL! Pentru bandiții PDL Mureș, folosirea instituției pentru propagandă pe scursuri de partid și pe rude idioate vă spune ceva? Aici sunt banii dumneavoastră, și ilegalul porcului mare PDL Mureș care speră să fie iertat de ANI după ce porcul lui etnic l-a împins la ilegalități! DNA, fără  Curcă, verifici dedicațiile banditului PDL pe carnet de partid sau e mafia PDL Mureș, pe borfașii care fură non-stop orașul, prea mare?! Cum era, jeguri PDL Mureș? PSD și UDMR vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul? După ce îl fură ca la carte porcul pedelist și gașca de lepădături întreținute de porcul pedelist pe carnetul portocaliu? Hai, sictir!

Voinicenilor şi Înfrăţirii – aproape gata!
Marţi, 19 August 2014 13:11 | Imprimare | Email



Marime text:





O suprafaţă de 568 de metri liniari, cuprinzând două tronsoane, este în curs de reabilitare pe strada Voinicenilor. Au fost ridicate la cotă două capace de canalizare şi a fost turnat stratul de asfalt. Investiţia se ridică la suma de aproximativ două miliarde de lei, lucrările fiind demarate în urmă cu trei luni.

Într- o altă zonă din oraş – strada Înfrăţirii, tronsonul cuprins între pârâul Pocloş şi strada Muncii – au fost reparate şi reabilitate trotuarele, pe o suprafaţă de 1.500 mp, lucrările fiind de asemenea în curs de finalizare.

„Sunt două dintre cele mai intens circulate artere din oraş, iar reabilitarea lor este o promisiune mai veche făcută locuitorilor din aceste cartiere. După cum am mai precizat, vremea bună din această perioadă ne facilitează demersurile pentru a impulsiona mersul lucrărilor de reparaţii pentru a respecta graficul asumat”, a declarat viceprimarul municipiului, Claudiu Maior, prezent, marţi, 19 august, pe cele două şantiere.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.