marți, 26 august 2014

Mizeria de Facebook în campaniile unor dilimani



Mizeria de Facebook în campaniile unor dilimani
Iohannis e omul lui Băsescu! Vă deranjează la burtă așa ceva? Pe unii bandiți cred că da și au înființat o pagină cu acest mesaj, pe mizeria de Facebook.
Ponta e alt păcălici care caută sprijin politic prin Facebook. Gagiul postează:  Simona Halep tocmai şi-a lansat pagina oficială de Facebook. Eu i-am dat Like, voi?, iar alături se afla un buton de Îmi place. Dacă apăsai pe el, nu apreciai pagina Simonei, ci, surpriză!, pagina premierului. Prin escrocherie, pagina lui Ponta a strâns 3.000 de aprecieri într-o zi. Șmecherie descoperită de români, popularizată în ziarele englezești! Atenție: campaniile nu se mai duc prin ziare și programe politice, ci prin TV și internet și direct, prin pomenile electorale pentru pensionari, profesori, foștii sereiști și inși din armată și așa mai departe. Oamenii sunt mult prea proști și superficiali ca să primească mesajul prin ziare și nici nu simt că socializează cu pungașul care le cere voturile decât în fața tabletei sau calculatorului! Unde sunt vremurile când bandiții din SRI trudeau în campanii, mai ales în Ardeal, cu vandali, huni, vizigoți, barbari imaginați de mintea cu multe... grade?

Iar Băsescu are și el pagină dedicată:
 https://www.facebook.com/pages/Demite-lro/293331550765909
P.S. Vă dați seama cum ar fi sunat, pe același stil, o pagină împotriva Elenei Udrea?! Elena Udrea e...femeia lui Băsescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.