marți, 19 august 2014

Maior, studențașul întârziat, afaceristul… precoce pe dedicația porcului pedelist, pe PFA real sau imaginar și pe dovadă de calificare știută doar de banditul mare PDL Mureș!Maior, studențașul întârziat, afaceristul… precoce pe dedicația porcului pedelist, pe PFA real sau imaginar și pe dovadă de calificare știută doar de banditul mare PDL Mureș!
Cum banditul mare PDL Mureș visează să îl lase e păcăliciul Maior urmaș, l-a trimis pe acela la facultate, să pară și el mai sus de nivelul de șofer. Claudiu Maior s-a dovedit, deci, un studențaș întârziat și un licențiat și mai întârziat, cu 2 ani necesari pentru o nenorocită de diplomă de licență, dar să spunem că poate materialul nu i-a permis performanța. Totuși, gagiul ținut cu milioane de euro de Florea cu dedicații, pe transporturile terestre ale primăriei, pe FCM/ASA, deși gagiul e praf la condus afaceri fără pomana porcului pedelist, din banii publcii, și își împrumută și anul acesta, cu vreo 50.000 de lei, firmă fără activitate (DNA, te prinzi?, e a doua oară când Maior pune banii deoparte în declarația de avere, după cei 80.000 de lei aranjați acum vreo 5 ani), iar porcul lui de partid l-a angajat în primărie la nici 48 de ore după ce păcăliciul a scos o hârtie pe PFA!
Atenție, DNA, banditul PDL Mureș l-a angajat în 5 iulie, iar Maior a scos hârtie pe PFA în 3 iulie și nici nu a prezentat vreo dovadă cum că inginerașul are vreo calificare care impune ca porcul pedelist să îl angajeze în primărie! Atenție, legea avertizorului public interzice angajările porcilor de partid, angajările rudelor de porci de partid, folosirea bunurilor primăriei pe televiziunile de propagandă pentru porcul mare de partid și legea vă dă statut de martor sub acoperire, pentru a stârpi hoții etnici din primăria Târgu-Mureș!http://www.napocanews.ro/2010/12/cine-e-claudiu-maior-viceprimarul-veterinar-din-tg-mures-care-a-incercat-sa-interzica-manifestarea-noii-drepte-de-ziua-nationala.html
Potrivit biografiei oficiale a viceprimarului Claudiu Maior, acesta a absolvit Liceul „UNIREA”, Tîrgu Mures în 1990, însă a fost admis la facultate zece ani mai târziu, în 2000, la profilul inginerie economică din cadrul Universităţii de Stiinte Agronomice si Medicina Vet. Bucuresti – Facultatea de Management, Inginerie Economica în Agricultura si Dezvoltare Rurala. Viceprimarul şi-a dat licenţa cu întârziere de doi ani, în 2007. Cu toate acestea, imediat după absolvirea liceului, Claudiu Maior a fondat o firmă numită S.C. Siletina Impex S.R.L. Tîrgu Mures, unde a fost director până în 2004, din acest an devenind “Consultant în management” la această companie, fără să aibă studii superioare. În prezent, compania cu sediul în bdul. 1 DECEMBRIE 1918 92 Ap. 4 din Târgu Mureş este deţinută de Brâncovan Simona, Berglas Rudolf şi Garo Style SRL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu