vineri, 29 august 2014

Mega-afacere PNL-PDL în contul ilegalului Mora! Sunteți mândri că votați așa ceva și pentru interesele de partid?!



Mega-afacere PNL-PDL în contul ilegalului Mora! Sunteți mândri că votați așa ceva și pentru interesele de partid?!
Ilegalul Mora și-a mai tras festival! Cu primării, adică pe bani publici, folosindu-se cu obrăznicia deja specifică de calitatea de senator (atenție, Senat, păcăliciul nu știe regulamentul care interzice așa ceva!). În plus, pentru că PNL și PDL își dau limbi de dragoste, Florea și primării PNL-PDL sar să facă praf banul public. Penibil nu este că bandiții de partid fac ce fac mereu, adică dau banii la orice întreținut de partid, dar Mora și-a tras festivalul pe firma pe care a primit milioane de euro pe când era consilier județean și pentru care are și sentință de a zbura din parlament pentru conflict de interese, dar porcii din parlament îl ascund de lege pe păcălici!
Primăria Târgu-Mureș pe afiș, cu PDL, adică Florea, mare iubitor de rahat PNL, după ce a săpat doi viceprimari PNL, dar peneliștii sunt prea proști să își aducă aminte!
Primăria Daneș: Primar Daneș Mosora - PDL
Primăria Iernut, cu penelistul Nicoară, cel cu afaceri pe primărie la șeful lui de partid Dobre, cel care e generos la CJM cu banii pentru Asociația Iernuțeana condusă de….Nicoară!
Ansamblu Ardealul din Ludus; Luduș MOLDOVAN IOAN CRISTIAN – PRIMAR ORASUL LUDUS PNL
Ansamblu din Sighișoara
Ansamblu din Vânători, Vânători - Todoran PC
Ansamblu din Albești, Albești FINTOC SERGIU – VICEPRIMAR COMUNA ALBESTI PNL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.